Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Τελικά το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών οδηγεί στην υιοθεσία από μέρους τους παιδιών

ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ 
Σήμερα ήρθε στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Και εκεί οι μάσκες έπεσαν. Διαβάστε και μόνοι σας παρακάτω τι ζητάνε οι εκπρόσωποι των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο εκπρόσωπος της Colour Youth Γιώργος Γεωργάς, χαρακτήρισε την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης ως αισιόδοξο μήνυμα που ανοίγει το δρόμο για την αναγνώριση της ισονομίας και πρόσθεσε ότι έχει μεγάλη σημασία, για τις ζωές νέων ανθρώπων.
 Όπως είπε, μέσα στο 2015, έχουν καταγραφεί περισσότερα από 130 περιστατικά ομοφοβικής βίας και πρόσθεσε ότι δεν αρκεί η υπερψήφιση του νομοσχεδίου, αλλά πρέπει ο πολιτικός κόσμος να κάνει το καθήκον του και να το υποστηρίξει στην κοινωνία. «Απαραίτητο και πιο σημαντικό, είναι να διασφαλιστεί η προστασία των τέκνων των ομόφυλων ζευγαριών, να γίνει αποδεκτή στο πολίτη. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για να αποφασίσουμε αν πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά ή πίσω», υπογράμμισε.
Δηλαδή μας λένε κατάμουτρα πως πρέπει ΑΜΕΣΑ να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω, 
Εάν δεν έχετε πειστεί διαβάστε και τι είπε σήμερα στη Βουλή  η Πρόεδρος του Σωματείου Διεμφυλικών Μαρία Γαλανού η οποία τόνισε τις ελλείψεις του συγκεκριμένου νομοσχεδίου  κυρίως ως προς την κάλυψη της γονικής μέριμνας ή την επιμέλεια των παιδιών!!!!!!

Στη συνέχεια έχουμε και άλλα...
Η εκπρόσωπος της ΜΚΟ «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» Στέλλα Μπελιά που όπως είπε, με τη σύντροφο της έχουν πέντε παιδιά, έδωσε έμφαση στο δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών για τεκνοθεσία, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι το Σύμφωνο Συμβίωσης είναι μια θετική εξέλιξη, καθώς κατοχυρώνει όπως είπε, βασικά δικαιώματα και αιτήματα της ΛΟΑΤ κοινότητας.
Μέχρι στιγμής και με δεδομένο πως μόνο η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ αντιδρά για την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου τίθεται θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αφού η παρούσα Βουλή δεν εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που δεν επιθυμεί να αναγνωρίσει ως "κανονικά" ζευγάρια τα ομόφυλα. 

Η στάση των βουλευτών της ΝΔ στο επίμαχο νομοσχέδιο καθορίζεται από δυο μεγάλα ΝΑΙ δυο υποψήφιων αρχηγών της σε αυτό. Ο Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι υπέρ του νομοσχεδίου ενώ δεν έχουν πάρει σαφή θέση όπως οφείλουν οι Γεωργιάδης και Τζιτζικώστας. 
Αναμένουμε με ανυπομονησία και την δική τους άποψη. Ο ένας άλλωστε από αυτούς ο Άδωνις Γεωργιάδης θα κληθεί να το υπερψηφίσει ή όχι σε λίγες μέρες, για να δούμε εάν αξίζει τον κόπο να μπούμε στην βάσανο και να στηθούμε σε ουρές για να ψηφίσουμε τον νέο αρχηγό μιας παράταξης που δεν έχει σε ένα τόσο σοβαρό για την ελληνική κοινωνία θέμα αντιδράσει στην ΔΙΑΛΥΣΗ της Ελληνικής Οικογένειας. 
Λένε κάποιοι πως όποιος ΑΝΤΙΔΡΑ δεν μπορεί να ανήκει σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κόμμα και αναρωτιόμαστε ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ τους gay και τις λεσβίες να υιοθετούν παιδιά για να ανήκουμε σε αυτή την "νέα" και "σύγχρονη" Ε.Ε; 
Γιατί στα δικά μας αυτιά αυτές οι Ευρωπαϊκές Σειρήνες δήθεν δημοκρατικότητας και εκσυγχρονισμού είναι ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ και η ΠΛΗΡΗΣ κατάπτωση του ανθρώπινου είδους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: