Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια αιτία διάλυσης της ΝΔΗ ΝΔ μέσω του προσωρινού της Προέδρου κ. Πλακιωτάκη ενημέρωσε τους δημοσιογράφους και κατά επέκταση όλους εμάς πως θα ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια που θα έρθει σε λίγες μέρες στη Βουλή.
Το σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια τα αναγνωρίζει ως κανονικά ζευγάρια και τους ανοίγει το δρόμο να υιοθετήσουν σε μερικά χρόνια παιδιά.

Η οικογένεια νέου τύπου θα είναι σε μερικές μέρες που θα ψηφισθεί το αντίστοιχο νομοσχέδιο , νόμος του Κράτους και έτσι η διάκριση εναντίον των ομόφυλων ζευγαριών θα παύσει να υπάρχει. Με λύπη και οργή πληροφορηθήκαμε πως εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ , το ΠΑ.ΣΟ.Κ και το ΠΟΤΑΜΙ και η ΝΔ θα στηρίξει αυτό το τερατούργημα που θα οδηγήσει σε διάλυση την ελληνική οικογένεια όπως την είχαμε "συνηθίσει". Φωτογραφία αρχείου από Ελευθεροτυπία

Άτομα του ίδιου φύλου θα ενώνονται εις σάρκα μία και η Πολιτεία θα αναγνωρίζει την ένωση αυτή δίνοντας στο ζευγάρι τα δικαιώματα που μέχρι προτίνος είχαν μόνο τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου ομοφοβικό και ρατσιστή ένιωσα τελείως μ@λ@κ@ς όταν πληροφορήθηκα πως το κόμμα που τηρεί τα ήθη και τις παραδόσεις της ελληνικής κοινωνίας σκέφθηκε πως είναι πρέπον για να μην μας καταδικάσει η Ε.Ε των πουσταριών όπως την αποκάλεσε ορθώς ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ κ. Νικολόπουλος για έλλειψη δημοκρατίας!!! να ψηφίσει αυτό το νομοθέτημα

Αυτή η Ε.Ε που πλέον είναι υπεύθυνη για τόσα δεινά μας, θέλει να μας μάθει  και ΗΘΙΚΗ. Ο Ελληνικός Πολιτισμός καταρρέει και εμείς εδώ ως καλοί Ευρωπαίοι πρέπει να νομοθετήσουμε νόμους ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ που προσβάλλουν βάναυσα την Ελληνορθόδοξη Παράδοσή μας. Εάν εξαιρέσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τοποθετήθηκε δημόσια θετικά υπέρ του συμφώνου συμβίωσης ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια ουδείς από τους άλλους υποψηφίους αρχηγούς της ΝΔ δεν είπε κουβέντα.

 Ο "δεξιός" Άδωνις , ο Μεϊμαράκης και φυσικά ο "άφθαρτος" Τζιτζικώστας προτίμησαν την σιωπή μετρώντας πόσους ψήφους ομοφυλοφύλων θα μπορούσαν να πάρουν στις εκλογές που θα γίνουν σε έξι μέρες. Την ίδια ώρα η βάση της ΝΔ νιώθει πλέον πως ελάχιστα χωρίζουν την συντηρητική παράταξη με τον ΣΥΡΙΖΑ που ουδέποτε είχε απόψεις υπέρ της Ελληνορθόδοξης παράδοσής μας και φυσικά συμμετείχε ενεργά σε όλες τις πορείες που διοργάνωναν κατά καιρούς οι ομοφυλόφυλοι , οι λεσβίες και οι τρανσέξουαλ στην Πατρίδα μας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η απόφαση αυτή και η σιωπή των υποψηφίων Προέδρων της ΝΔ πλην Μητσοτάκη με έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα πως η ΝΔ πλέον δεν έχει κανένα μέλλον. Με τέτοιες απόψεις αφήνει πεδίο λαμπρό σε κάποιο νέο δεξιό κόμμα ή στην Ναζιστική Χρυσή Αυγή να αλώσει τους συντηρητικούς ψηφοφόρους που νιώθουν τρόμο με νομοθετήματα που ανατρέπουν όσα μέχρι προτίνος γνώριζαν.

Το σαμαρικό Antinews που ήταν αντίθετο και στηρίζει Άδωνι Γεωργιάδη ξαφνικά έχασε την λαλιά του όταν έμαθε πως και η ΝΔ θα ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης , πολλοί ιερείς είδαν πλέον πως η ΝΔ τους "άδειασε" , και πολλοί παππούδες και γιαγιάδες σκέφθηκαν πως είναι μάταιο την άλλη Κυριακή να πάνε να ψηφίσουν για νέο Πρόεδρο της ΝΔ αφού ουδείς εκ των υποψηφίων δεν φαίνεται να πρεσβεύει ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ που είναι κοντά στις δικές τους απόψεις.

Πιστεύω πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας κάποιος εκ των υποψηφίων θα έχει μια άποψη που θα είναι αντίθετη με την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης.

Δεν είμαι αισιόδοξος πως αυτό θα συμβεί, πάντως εάν δεν συμβεί είναι απόλυτα σίγουρο πως η ΝΔ οδηγείται σε διάσπαση εξαιτίας ενός προβλήματος που αφορά μια μικρή μερίδα της Ελληνικής Κοινωνίας.

Το νέο συντηρητικό κόμμα που θα δημιουργηθεί θα καλύψει το κενό που άφησε η νεοφιλελεύθερη ΝΔ στα δεξιά της.

Ευνοημένη και η Ναζιστική Χρυσή Αυγή που εάν δεν διωκόταν για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήδη θα έθετε τον επόμενο μεγάλο της στόχο. Να γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την Αστική μας Δημοκρατία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: