ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν είναι αυτό επίπεδο από δήθεν Εθνικιστές

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Δεν είναι αυτό επίπεδο από δήθεν ΕθνικιστέςΜπορεί το παραπάνω βίντεο να "φουσκώνει" τους δήθεν πατριώτες όμως καμιά σχέση δεν έχει με το μεστό πολιτικό λόγο που αρθρώνει π.χ στη Γαλλία η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου Μαρί Λεπέν. Το μεταναστευτικό πρόβλημα και το πρόβλημα με τους πρόσφυγες δεν λύνεται με κραυγές και κυρίως δεν λύνεται με σόου στην Βουλή.
Ποια είναι η πρόταση της Χρυσής Αυγής για τους πρόσφυγες; Θέλει η Χρυσή Αυγή να μείνουμε εκτός ΕΕ; Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα πλέον οι πρόσφυγες και οι μετανάστες προστατεύονται από διεθνείς κανόνες.

Εάν δεν τηρούμε τους κανόνες αυτούς σύντομα θα βρεθούμε απομονωμένοι. Δεν μπορείς από την μια μεριά να παίρνεις δεκάδες εκατομμύρια από την ΕΕ και να μην τηρείς τους κανόνες της.


Για εμάς έχει έρθει η ώρα να αρχίσει πλέον ένας σοβαρός διάλογος για το τι πρέπει να πράξουμε ως χώρα για την παραμονή μας σε μια Ε.Ε που αργά ή γρήγορα δεν θα έχει την σημερινή της μορφή. Λυπόμαστε που κοντά στο μισό εκατομμύριο Έλληνες και Ελληνίδες αρέσκονται στο να ψηφίζουν Ναζιστές και Ξενοφοβικούς , όπως λυπόμαστε που το 38%  των συμπολιτών μας ψήφιζαν και στηρίζουν μια  Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ που οδηγεί την Ελλάδα σε πλήρη διάλυση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: