Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

O Παπαμιμίκος σήμερα στο ΣΚΑΙ έδειξε πως τίποτε δεν άλλαξε μετά το φιάσκο της προηγούμενης Κυριακής


Όποιος είδε σήμερα τον Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ κατάλαβε πως στη ΝΔ δεν έχουν λυτρωμό.
Η βάση της παράταξης ήδη έχει γυρίσει την πλάτη σε ηγεσίες οι οποίες δεν έχουν εκλεγεί από το λαό. Το χειρότερο όμως είναι πως έχουν γυρίσει την πλάτη και σε όλους τους πρώην αρχηγούς και Πρωθυπουργός της παράταξης πως έφτασαν την ΝΔ σε αυτά τα χάλια.

Ο Σαμαράς θα πρέπει να νιώθει πολύ δυστυχής για την επιλογή Παπαμιμίκου και εμείς πολύ αφελείς αφού πιστέψαμε πως θα μπορούσε να μας βγάλει από την κρίση ένας πρώην Πρωθυπουργός με ολέθριες επιλογές σε όλα τα πόστα.

 Τι να θυμηθούμε τον Στουρνάρα , την Σαββαϊδου , τον ανασχηματισμό του Ιουλίου του 2014 με τους απίστευτους Υπουργούς και Υφυπουργούς , τις απαράδεκτες δηλώσεις του την περίοδο που ο λαός μας πεινούσε.

Όσοι εξακολουθούν ακόμα να πιστεύουν πως η ΝΔ μπορεί να διεκδικήσει και πάλι την ΕΞΟΥΣΙΑ με τέτοια στελέχη μάλλον δεν έχουν ουδεμία επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.

Ο κ. Παπαμιμίκος σήμερα εξέθεσε ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους ,και τους αντιπροσώπους τους στην ΚΕΦΕ, και γίνεται πλέον φανερό πως τα στελέχη του κόμματος είναι για τα πανηγύρια.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σήμερα όσο και εάν εμείς δεν τον συμπαθήσαμε ΠΟΤΕ κατάφερε και έκανε το κόμμα μπάχαλο.

Γίνεται απόλυτα φανερό πως κάποιοι δεν ήθελαν να γίνουν εσωκομματικές εκλογές και σίγουρα οι εξελίξεις στην συντηρητική παράταξη θα είναι ραγδιαίες.

Δείτε κάνοντας κλικ εδώ όλη την συνέντευξη του Ανδρέα Παπαμιμίκου στον ΣΚΑΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: