Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου συνεχίζουν τις χυδαίες επιθέσεις τους στον Απόστολο Τζιτζικώστα

Αντί να κοιτάξει ο Αλαφούζος να πάρει κανέναν παίχτη της προκοπής μπας  και πάρουμε κανένα Πρωτάθλημα , αυτός έχει το μυαλό του να παίξει ρόλο στις εσωκομματικές εξελίξεις στη ΝΔ.
Το συγκρότημά του (ΣΚΑΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)  συνεχίζει τις επιθέσεις κάτω από την ζώνη και με σαχλοκείμενα γελοίων και απαξιωμένων στην κοινή γνώμη "δημοσιογράφων" προσπαθεί να ανακόψει την ΝΙΚΗ του Απόστολου Τζιτζικώστα για λόγους που θα σας εξηγήσουμε πιο κάτω.

 Το ΣΚΑΙ, τόσο  το ραδιόφωνο όσο  και η τηλεόραση που ουδέποτε ασχολήθηκαν με τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία 6 μνημονιακά χρόνια έρχονται τώρα μετά την μεγάλη τους επιτυχία στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που διαφήμιζαν με ΠΑΘΟΣ (για τα δικά τους συμφέροντα) το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και τους ήρθε το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού να μας πείσουν πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι άχρηστος και δεν έχει απόψεις.

Ξέρουν πως με εκλογή Τζιτζικώστα στην ηγεσία της ΝΔ τα μαύρα χρήματα που πήγαιναν στο συγκρότημα του Αλαφούζου και για τα οποία έχουν γίνει εκπομπές από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο τελειώνουν ανεπιστρεπτί.

Η Siemens , τα "δωράκια"   που έδινε ο Αριστείδης Αλαφούζος δήθεν ως ενίσχυση του κόμματος της ΝΔ (και τα έπαιρνε πίσω διπλά και τριπλά με κρατικές δουλειές)  και απασχόλησαν το ρεπορτάζ της εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με αποτέλεσμα την "έξωση" του από τον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ θα αποτελούν θλιβερή ανάμνηση του παρελθόντος της παλιάς  ΝΔ  και δεν έχουν καμιά θέση σε αυτή  που θέλει να χτίσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η ίδια η οικογένεια Αλαφούζου με τις παράνομες δραστηριότητες στη Ρουμανία δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ θέση σε μια παράταξη που θα πετάξει από πάνω της στις 23 του μήνα τα βαρίδια του παρελθόντος.

Η ΝΔ ανήκει στα μέλη της , στους οπαδούς της , και στους φίλους της και όχι στα ΤΖΑΚΙΑ που την οδήγησαν στα σημερινά της χάλια.

Οι πρακτικές που χρησιμοποιεί το συγκρότημα του Γιάννη Αλαφούζου για να προβάλλει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη μόνο ζημιά θα του προξενήσουν.

Σε δύο μέρες θα καταλάβουν οι ΤΖΑΜΠΑ μάγκες και "εφοπλιστές" με θαλασσοδάνεια πως το παιχνίδι παίζεται πλέον με άλλους κανόνες.

Η επικράτηση του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική ζωή του Τόπου δίνει τέλος σε οικογένειες που για δεκαετίες δεν πλήρωσαν ούτε μία δραχμή , ούτε ένα ευρώ για κρατικές συχνότητες που κατείχαν.

Η επικράτηση Τζιτζικώστα στην ηγεσία της ΝΔ θα τους κόψει κάθε ελπίδα πως θα συνεχίζουν να μην πληρώνουν και να φορτωνόμαστε όλοι εμείς τα χρέη τους


Το κύκνειο άσμα για τα απολιθώματα της παλιάς εποχής έρχεται, και το ΝΕΟ δεν έχει καμία υποχρέωση να σεβαστεί το ΠΑΛΙΟ ιδίως όταν αυτό αποδείχθηκε ιδιαίτερα διεφθαρμένο.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: