Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

Ο "Γάλλος" Ομάρ Ισμαήλ Μοστεφάϊ!!!

ISIS urge supporters to
Οι φωνές της Λεπέν για τον κίνδυνο του Ισλαμισμού και της πλήρους ισλαμοποίησης της Γαλλίας και της Ευρώπης δεν εισακούστηκαν από κανένα.
Χρόνια η ίδια όσο και ο πατέρας της πολιτεύονται σύμφωνα με τους επικριτές τους με γνώμονα τον ρατσισμό και το φυλετικό μίσος.

Αυτοί όμως που χρόνια τους κατηγορούν δεν μπορούν να εξηγήσουν πειστικά σε όλους εμάς για ποιο λόγο οι ισλαμιστές μισούν τόσο πολύ την Γαλλική Δημοκρατία και γενικά ό,τι έχει να κάνει με την Δύση.

Ήδη βλέπω στο διαδίκτυο μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί το μακελειό στο Παρίσι για τις λάθος πολιτικές της Δύσης στην Μέση Ανατολή.

Άλλωστε οι επικρίσεις για την πολιτική των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ είναι και τα κύρια σημεία αναφοράς των τζιχαντιστών οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν ένα ιδεολογικό περιτύλιγμα στις στυγνές δολοφονίες που κάνουν.

Και αναρωτιέμαι μπορούμε να κάνουμε διάλογο με ανθρώπους που δεν σέβονται τις αξίες μας; Μπορούμε να συμφωνήσουμε στις παράλογες απαιτήσεις τους να γκρεμιστούν αρχαία μνημεία , να υπερτερούν θρησκευτικοί νόμοι των Νόμων των Εθνικών μας κρατών και να ασπαζόμαστε στυγνούς δολοφόνους ως δήθεν μαχητές της αλήθειας;

Πόσο Γάλλος , Έλληνας ή Γερμανός μπορεί να είναι κάποιος που γεννήθηκε στην Ευρώπη αλλά πιστεύει στον Αλλάχ ή στον Βούδα και θέλει να επιβάλλει με την βία την θρησκευτική του πεποίθηση ;

Ο Ομάρ Ισμαήλ Μοστεφά είναι ένας από τους δράστες της χθεσινής επίθεσης και έχει την Γαλλική Υπηκοότητα πόσο Γάλλος  όμως είναι ;

Πριν με πείτε ρατσιστή σκεφθείτε πόσους ακόμα θα θρηνήσουμε εάν η Ε.Ε δεν λάβει άμεσα μέτρα για την ΑΠΕΛΑΣΗ όλων των ακραίων φανατικών στοιχείων που βαφτίζουν την μισαλλοδοξία τους θέλημα του Αλλάχ ή του κάθε μαλάκα που διψάει για αίμα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: