Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ δεν μπορούν να μην γίνουν έως την Κυριακή


Εάν δεν μπορούν να κάνουν άμεσα εκλογές στις 29/11/2015 είναι άξιοι της μοίρας τους εκεί στη Συγγρού.
Βαρεθήκαμε να αγωνιζόμαστε για να παίρνουν τα πεντοχίλιαρα οι άχρηστοι Παπαμιμίκοι , βαρεθήκαμε να διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος άνθρωποι που όταν τους λες δεξιούς νομίζουν πως τους βρίζεις!!!

Η ΝΔ έχει κρίση ταυτότητας και αυτό δεν συμβαίνει από την μια μέρα στην άλλη. Τι πιστεύει η ΝΔ για τις ιδιωτικοποιήσεις ; Τι πιστεύει η ΝΔ για την Υγεία , την Παιδεία; Τι πιστεύει η ΝΔ για το δημόσιο και τους λειτουργούς του;

Η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή , η ΝΔ του Σαμαρά είχαν κάτι κοινό; Ερωτήματα θέτουμε και ενώ ξέρουμε τις απαντήσεις καλούμε όλους εσάς που στηρίζετε χρόνια αυτό το κόμμα να μας διαφωτίσετε με  τις απαντήσεις σας. Άλλωστε αυτό το κόμμα δεν σεβάστηκε ΠΟΤΕ τους αγωνιστές του.

Καπηλεύθηκε για δεκαετίες τους αγώνες τους και ξεπούλησε τα πάντα δίνοντας στην αριστερά την ιδεολογική κυριαρχία. Τα μέλη και οι οπαδοί του κόμματος ζητάνε άμεσα προσφυγή στις κάλπες για να αναδείξουν τον νέο τους Πρόεδρο. Οι ίδιοι ξέρουν σε τι διαφέρουν από τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους.

Οι συνεργασίες της συμφοράς ξεκίνησαν το βρώμικο 1989 όταν ο Μητσοτάκης αγκαλιαζόταν με τους κομμουνιστές του Περισσού αλλά και κάποιους από τους σημερινούς κυβερνήτες και ολοκληρώθηκε με την συνεργασία με το ΠΑ.ΣΟ.Κ και την συγκυβέρνηση της συμφοράς του Σαμαρά με τον Βενιζέλο. Είχαν αρχικώς μαζί τους και την ΔΗΜ.ΑΡ για όσους το ξέχασαν.

Δεν είμαστε αισιόδοξοι πως θα γίνουν εκλογές άμεσα. Είμαστε όμως αισιόδοξοι πως στην πολιτική τα κενά καλύπτονται άμεσα. Και επειδή ΔΕΝ γίνεται να υπάρχει κεντροδεξιά παράταξη χωρίς δεξιά πολύ σύντομα το κενό θα καλυφθεί.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: