ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση , η αξιωματική αντιπολίτευση σε διάλυση και η Μέση Ανατολή για ακόμη μια φορά πεδίο μαχών

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Η κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση , η αξιωματική αντιπολίτευση σε διάλυση και η Μέση Ανατολή για ακόμη μια φορά πεδίο μαχών


Τελικά εμείς οι Έλληνες πρέπει να έχουμε κάποιον "δικό" μας Θεό εκεί πάνω να μας φυλάει!!! Κάνουμε οτιδήποτε για να καταστρέψουμε αυτή την υπέροχη και μοναδική χώρα αλλά δεν τα καταφέρνουμε.
Οι επιλογές μας επί 40 και πλέον χρόνια μας οδήγησαν στο να χρωστάμε σήμερα δις ευρώ , και όχι μόνο δεν βάλαμε μυαλό αλλά προχωράμε ακάθεκτοι στο να στηρίζουμε όποιον με ψέματα προσπαθεί να μας πει πως όλα θα ξαναγίνουν όπως παλιά. Εμείς εδώ το έχουμε βιώσει στο πετσί μας αυτό.

Από το 2008 σας προειδοποιούσαμε πως έρχεται ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και όσοι μας άκουσαν τότε έσωσαν τα λεφτά τους. Άλλοι έκλεισαν από εκείνη την εποχή επιχειρήσεις που δεν τσούλαγαν αφού έβλεπαν πως τα κεφάλαιά τους θα απαξιώνονταν πλήρως.


 Οι αναγνώστες μας όμως από τότε άρχισαν να τριγυρνάνε σε παρακμιακά ιστολόγια που τους μίλαγαν για θεωρίες συνωμοσίας (χωρίς καμιά απόδειξη ή έστω ένδειξη) και έτσι δημιουργήθηκαν εκτός από τα συστημικά ΜΜΕ που φυσικά δεν προέβλεψαν την οικονομική κρίση και χιλιάδες άλλα που πουλάνε ψευτοπατριωρισμό με το αζημίωτο.


Το ξανθό γένος που θα μας σώσει , οι Κινέζοι που θα φέρουν επενδύσεις , ο ορυκτός μας πλούτος (την ώρα που η πετρελαϊκή αγορά βρίσκεται σε κρίση) και βέβαια οι πανέξυπνοι Έλληνες που είναι θέμα μηνών να βγουν από την κρίση. Έτσι ο αντιμνημονιακός Σαμαράς ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο και ο επίσης αντιμνημονιακός Τσίπρας ψήφισε το τρίτο. Το τέταρτο δεν ξέρουμε ποιος θα το ψηφίσει αφού από το υπάρχον πολιτικό σύστημα μόνο η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ δεν έχουν υπογράψει ακόμα μνημόνια.

 Μετά έχουμε το παιχνίδι με τους καλούς και τους κακούς ξένους που μας ζηλεύουν τάχα και για αυτό μας έφεραν αυτή την δυστυχία. Μα επιλογή μας είναι να τους ακούμε έαν δεν τους θέλουμε φεύγουμε από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και γινόμαστε η Β. Κορέα της Ευρώπης. Να πάμε στη δραχμή λένε αρκετοί πλέον αλλά και εκεί να πάμε δεν θα ζήσουμε όπως παλιά. Κανείς Έλληνας πολιτικός αυτή την στιγμή δεν έχει την δυνατότητα να εμπνεύσει τους νέους ανθρώπους, κανείς δεν δίνει πλέον ελπίδα.

Ο τελευταίος που έδινε δηλαδή ο Τσίπρας μόνο αηδία προκαλεί πλέον για τις απίστευτες κωλοτούμπες του στα περισσότερα που έλεγε προεκλογικά. Εμείς μέσα σε αυτά τα χρόνια της κρίσης εκτός από την οικονομική μας διάλυση κουραστήκαμε και ψυχολογικά.

Βαρεθήκαμε να δικαιωνόμαστε , βαρεθήκαμε να βλέπουμε όλους τους άλλους με τα ψέματα να δημιουργούν στρατιές ανεγκέφαλων αναγνωστών στο διαδίκτυο. Διαβάζουν ειδήσεις που δεν τις πιστεύει ούτε μικρό παιδί και τις ποστάρουν και το προφίλ τους στο facebook. Mέσα σε αυτό το νοσηρό κλίμα η δική μας παρουσία επιβεβαιώνει απλώς τον κανόνα πως οι περισσότεροι επιλέγουν την διαδικτυακή χυδαιότητα εις βάρος της αλήθειας.

Την ώρα που στη Μέση Ανατολή σφάζονται καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι εμείς εδώ περιμένουμε να μας σώσουν οι Ρώσοι που ακόμα δεν αντέδρασαν στην πτώση του μαχητικού τους αεροσκάφους από την τουρκική αεροπορία. Στα λόγια ο Πούτιν ήταν ιδιαίτερα επιθετικός εναντίον των 30.0000 περίπου τζιχαντιστών που βοηθήθηκαν από την Δύση για να κάνουν αυτό το ψευδοκράτος τους. Τώρα όμως η Ρωσία δεν έχει να κάνει με αυτούς αλλά με την Τουρκία που ως μέλος του ΝΑΤΟ έχει τις πλάτες των ΗΠΑ.

Για να δούμε θα τολμήσει ο Πούτιν να τα βάλει μαζί της ή θα περιοριστεί πάλι σε λεκτικές επιθέσεις; Εμείς είμαστε σίγουροι πως δεν θα έχει καμιά πολεμική αντίδραση ,άλλωστε και αυτός ξέρει πως είναι ΑΠΟΛΥΤΑ μόνος του απέναντι σε κράτη όπως οι ΗΠΑ , η Μεγάλη Βρετανία , η Γαλλία , η Γερμανία κ.α . Θα πουν οι ψεκασμένοι πως έχει μαζί του  την Κίνα , το Ιράν , τη Βόρειο Κορέα και την Ελλάδα. Μα πιστεύει κανείς πως έχει αυτά τα κράτη μαζί του;

Και ενώ όλα αυτά γίνονται στη γειτονιά μας , η κυβέρνηση απουσία αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει ό,τι θέλει εις βάρος των ελλήνων πολιτών που βέβαια έχουν ευθύνες γιατί τους ψήφισαν και τους πίστεψαν.

Τους ψήφισαν για να συνεχίσουν μια αδιέξοδη πολιτική που απαξιώνει την χώρα και την οδηγεί σε μεγαλύτερη ύφεση.

Όλοι εμείς που χτυπηθήκαμε οικονομικά παρακαλάμε απλώς να μας δοθεί μια ευκαιρία να φύγουμε από την χώρα.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: