Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Σε πλήρη παρακμή το κόμμα της ΝΔ


Ούτε εσωκομματικές εκλογές δεν μπόρεσαν να κάνουν στη ΝΔ. Το κόμμα είναι σε πλήρη παρακμή και ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ σε όλους αυτούς τους ηρωϊκούς οπαδούς του κόμματος που πήγαν να ψηφίσουν και βρήκαν κάλπες κλειστές είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορούν να κάνουν όσοι λένε πως ενδιαφέρονται για το μέλλον της κεντροδεξιάς στην Πατρίδα μας.
Βούτυρο στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ ,και της ανεύθυνης κυβέρνησης της αριστεράς η ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ της ΝΔ να διοργανώσει εσωκομματικές εκλογές.

Ανίκανη η ΚΕΦΕ που έπρεπε ΗΔΗ να έχει παραιτηθεί ΣΥΣΣΩΜΗ ,κατώτερη των περιστάσεων και η προσωρινή ηγεσία που δεν κατάφερε να εγγυηθεί την όλη διαδικασία.

Με τον ΦΟΒΟ μην ψηφίσει κάποιος δυο φορές οδήγησαν την παράταξη στην πλήρη χλεύη των αντιπάλων της.

Δεν θέλω να φορτίσω περισσότερο το κλίμα για αυτό σταματάω εδώ. Όμως η 22/11/2015 θα μείνει χαραγμένη βαθιά στην μνήμη μου γιατί ΑΤΥΧΩΣ για μένα είχα την ελπίδα πως θα άλλαζε για ΠΑΝΤΑ όσα κακώς κείμενα συμβαίνουν επί δεκαετίες στην κεντροδεξιά παράταξη.

Δυστυχώς οι μηχανισμοί ΝΙΚΗΣΑΝ την Δημοκρατία , η εσωστρέφεια νίκησε την κοινή λογική , οι "τζιχαντιστές" , τα τζάκια και οι βαρώνοι της παράταξης κατάφεραν  να πληγώσουν και πάλι αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ήρθε στις κάλπες να δώσει άλλη μια ΜΑΧΗ εναντίον της Αριστεράς.

Τελικά είμαι περήφανος σήμερα ακόμα πιο πολύ, για την κριτική που έχω ασκήσει στις ηγεσίες της ΝΔ διαχρονικά. Και λίγα έγραφα , αυτοί οδήγησαν εδώ τη ΝΔ , αυτοί μας έφεραν τους Παπαμιμίκους και τους κάθε λογής καλοπερασάκηδες που δεν έχουν καμιά ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ παρά κοιτάνε μόνο την τσέπη τους.

Τελικά εάν και τολμήσαμε , δεν αλλάξαμε επομένως δεν κερδίσαμε. Το παλιό κέρδισε ( ελπίζω προσωρινά) την παράταση της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στο κόμμα της ΝΔ.

Δεν ξέρω πόσο ακόμα αυτός ο περήφανος λαός που ήρθε σήμερα να ψηφίσει για να αλλάξει τα ΠΑΝΤΑ θα έχει την ΑΝΤΟΧΗ να περιμένει το κόμμα της ΝΔ να αλλάξει.


Εγώ πλέον μετράω μέρες μέχρι την οριστική ΡΗΞΗ με έναν "πεθαμένο" κομματικό οργανισμό που δεν μπορεί να κάνει ούτε εκλογές!!

Αυτοί κυβέρνησαν επί δυόμιση χρόνια , αυτοί πρόδωσαν όλους εμάς , αυτοί συνεργάστηκαν με τους κλέφτες τους ΠΑ.ΣΟ.Κ χωρίς να μας ρωτήσουυν , αυτοί τώρα θέλουν να γυρίσουν πίσω για να μας σώσουν;

Σταύρος Μαρίνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: