ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ο κ. Σκατάκης θα διοργανώσει τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ;

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Ο κ. Σκατάκης θα διοργανώσει τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ;

Γιάννης Βαρβιτσιώτης κατά πάντων: Απαράδεκτο, ο κ. Μεϊμαράκης να διορίζει αντ'αυτού τον κ. Πλακιωτάκη
Βγήκε εξοργισμένος χθες το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Ιωάννης Βαρβιτσιώτης και φυσικά είπε πολλές αλήθειες.
Κατηγόρησε ευθέως τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για την στάση του να μην παραβρεθεί στην Κ.Ο της ΝΔ αλλά να στείλει αντί αυτού τον κ. Πλακιωτάκη.
" Ο πρόεδρος του κόμματος κ. Μεϊμαράκης δεν προσήλθε! Διόρισε αντ’ αυτού τον κ. Πλακιωτάκη, τον κ. σκατάκη τον κύριο δεν ξέρω πως, και δεν πήγε! Είναι θέαμα αυτό; Να μου εξηγήσει κανείς! Έγινε αυτό που έγινε δεν υπήρξε κανένας υπεύθυνος; Γίνεται καμία παραίτηση; Καμία! Είναι πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω. Φαίνεται ότι ζω σε άλλη εποχή. Φαίνεται ότι δεν έχω εγκλιματισθεί με το καινούριο περιβάλλον που υπάρχει στη ΝΔ», είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά που είπε στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε το γεγονός πως υπάρχει τέτοια έχθρα ανάμεσα στους τέσσερις υποψηφίους για αρχηγούς που η επόμενη μέρα είναι αδύνατον να βρει ενωμένη την ΝΔ.
Όσοι  ακόμα και σήμερα δεν αντιλαμβάνονται πως κοντεύει μια εβδομάδα μετά το φιάσκο και ακόμα δεν έχει βρεθεί η εταιρεία που θα διεξάγει τις εκλογές μάλλον είναι πολύ νεοδημοκράτες και δεν βλέπουν τι λέει όλη η κοινωνία. Το παιχνίδι είναι στημένο και ανεξάρτητα από το ποιος θα επικρατήσει ένα κομμάτι της παράταξης θα προχωρήσει στη δημιουργία καινούργιου κόμματος.

Τώρα εάν θα το κάνει ο γιός του Κόκου ή εάν θα το κάνει ένας εκ των τεσσάρων εμάς εδώ ελάχιστα μας ενδιαφέρει. Άλλωστε σε ένα νέο κόμμα μετράει η ιδρυτική διακύρηξη ,και ο ΗΓΕΤΗΣ και με βασιλόφτονες και χουντικούς εμείς ουδέποτε επιχειρήσαμε να έχουμε καλές σχέσεις. Φαντάζεστε δηλαδή μέσα στα σημερινά μας χάλια να δούμε και τους βασιλόφρονες να επιχειρούν να θέσουν εκ νέου θέμα βασιλευομένης Δημοκρατίας στη δύσμοιρη χώρα μας.

Το θέμα έχει λυθεί αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής έπρεπε τα προηγούμενα χρόνια και πριν την κρίση να είχαμε κάνει ένα τέτοιο δημοψήφισμα. Τότε θα ξεφορτωνότανε η ΝΔ τα βαρίδια που ακόμα και σήμερα δεν αντιλαμβάνοντια τα εγκλήματα της Βασιλείας εις βάρος της Πατρίδας. Δεν αντιλαμβάνονται πως οι βασιλείς μας δεν ήταν καν Έλληνες και πως το όλο εγχείρημα ήταν έργο των ξένων δυνάμεων για να μας ελέγχουν/ Βέβαια η εξάρτηση δεν σταμάτησε ΠΟΤΕ και δεν θα σταματήσει αφού όποιος χρωστάει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ δεν είναι.

Έχουμε λοιπόν την υποψία και σας την λέμε ανοιχτά σήμερα πως εκεί στη ΝΔ δεν θέλουν εσωκομματικές εκλογές αλλά αφορμή για διάσπαση. Άλλωστε ο κ. Σκατάκης είναι το ίδιο ανίκανος να διεξαγάγει ΑΜΕΣΑ εκλογές όσο και η προηγούμενη ηγεσία.

Η ΚΕΦΕ της  ΝΔ απέτυχε πλήρως να διασφαλίσει τα συμφέροντα της παράταξης και αφού κάποιοι μιλάνε ακόμα και για σαμποτάζ θα πρέπει να μας πουν ποιοι ωφελούνται από αυτή την εξέλιξη.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: