Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Λύσσαξαν να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά και τώρα παραπλανούν και πάλι τους ατυχείς αναγνώστες τους

ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΚΜΗ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΔΕΣ , ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΔΕΣ , ΡΕΣΤΗΔΕΣ , ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!


Το ΧΩΝΙ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που οι χρηματοδότες τους θα έπρεπε ήδη να είναι φυλακή για σοβαρά αδικήματα εξακολουθεί και υπάρχει.
Αφού έγραψε ένα σωρό ανοησίες και ψέματα το προηγούμενο διάστημα τώρα και πριν τις εκλογές υποστήριζει  με πάθος την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που διαλύει τα πάντα στο πέρασμά της. Η αντιμνημονιακή ρητορική όλων αυτών των διαδικτυακών βόθρων γιατί και άλλα ιστολόγια αλλά και ιστοσελίδες στήριξαν ΑΝΟΙΧΤΑ Τσίπρα όπως το Newsbomb , Parapolitika, το ΒΗΜΑ , και φυσικά η ΑΥΓΗ , το legt.gr αλλά και άλλοι όπως το  newsit.gr σφύριζαν αδιάφορα και άνοιξαν τον δρόμο στη λαίλαπα της πρώτης φοράς αριστερά.

Άλλοι πάλι θεώρησαν πως χτυπώντας το Σαμαρά που είχε αρχίσει να παράγει έργο θα έδιναν την ευκαιρία στα λαμόγια τα αφεντικά τους να κινηθούν καλύτερα σε μια κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας όπου η διαπλοκή θα βαπτίζονταν εσωκομματικές ισορροπίες.

Βλέπετε ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται με τους "πατριώτες" των ΑΝ.ΕΛ και καταστρέφουν μαζί τα πάντα γιατί είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανοι να κυβερνήσουν και να παράξουν πολιτική!!

Και όμως οι Έλληνες πολίτες εξακολουθούν και διαβάζουν τα ίδια site που τους έγραφαν πριν 1-2 μήνες ψέματα και τους οδήγησαν στο να ψηφίσουν και πάλι ΣΥΡΙΖΑ ή  μικρά και γελοία κόμμματα που δεν έχουν καμιά τύχη να κυβερνήσουν αφού δεν έχουν καμία λαϊκή απήχηση.

Άλλοι πάλι έκλειναν το μάτι στη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής για να αποδιοργανώσουν πλήρως το πολιτικό μας σύστημα.

Σας τα γράφουμε όλα αυτά γιατί δεν είμασιε καθόλου σίγουροι πως δεν θα παρασυρθείτε και πάλι. Εμάς δεν μας νοιάζει γιατί επαγγελματίες δεν είμαστε και νομοτελειακά ο κύκλος μας κάπου θα κλείσει. Ήδη έχουυμε επί 8 χρόνια προσφέρει πολλα χωρίς να πάρουμε ΤΙΠΟΤΑ. Αφού και την ΑΓΑΠΗ σας την δίνετε σε όσους σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και σας αντιμετωπίζουν ως ψεκασμένους!!!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: