ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Αλίμονο να απολογούμαστε για την αλληλεγγύη μας προς τον αδελφό γαλλικό λαό

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

Αλίμονο να απολογούμαστε για την αλληλεγγύη μας προς τον αδελφό γαλλικό λαό

Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε πως στην πατρίδα μας δεν θα έχουμε ποτέ ένα σοβαρό εθνικιστικό κίνημα. Μετά τους Ναζιστές της Χρυσής Αυγής που μάταια προσπαθούν να καπελώσουν τον εθνικισμό στην Πατρίδα μας ,έχουμε και όσους δεν αντιλαμβάνονται πως ο Εθνικιστής είναι αυτός που πιστεύει πρώτος και δέχεται τα άλλα έθνη.

Άλλωστε για τον λόγο αυτό πιστεύει στην ιδεολογία του Εθνικισμού αφού θεωρεί πως τα έθνη-κράτη πρέπει να αποτελούν σημείο αναφοράς και αλληλεγγύης ανάμεσα σε πληθυσμούς με κοινά χαρακτηριστικά , ήθη και έθιμα.

Για αυτό και τα σοβαρά εθνικιστικά κινήματα της Ε.Ε μιλάνε για αδυναμία ενσωμάτωσης πολιτισμών διαμετρικά αντίθετων και όχι αόριστα για άλλες αιτίες που κάνουν αδύνατη μια τέτοια ενσωμάτωση.

Με απλά ελληνικά είναι εναντίον της Παγκοσμιοποίησης που συντελείται από μια οικονομική ελίτ που θεωρεί πως όλοι είμαστε ίδιοι και πως έχουμε κοινή ιστορία!!!

Σε αυτό το κείμενο δεν θα κουραστώ στο να σας αναλύσω στο τι έχει προσφέρει κάθε έθνος στην Παγκόσμια Ιστορία. Θα αναφερθώ όμως στο Γαλλικό Έθνος το οποίο έχει παίξει σημαντικό ρόλο και πρωτεύοντα σε αυτό που κάποιοι σήμερα αποκαλούν Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Μετά από μια επίθεση των Ισλαμοφασιστών στο γαλλικό λαό θεωρώ υποχρέωσή μου να σταθώ αλληλέγγυος στα θύματά της και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να θωρακιστεί η Ε.Ε από μειονότητες που απειλούν την ίδια την ύπαρξη της.

Θέλω μια Ε.Ε Χριστιανική που να τηρεί τα έθιμα και τις παραδόσεις των εθνών-κρατών που την απαρτίζουν και όχι μια μουσουλμανική Ε.Ε που θα φοράνε οι γυναίκες μπούρκα και ο θρησκευτικός νόμος θα υπερτερεί του Εθνικού Δικαίου.

Είναι ευκαιρία αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα να μας κάνει να σκεφτούμε σοβαρά σε ποια Ε.Ε θέλουμε  να μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: