Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Απόστολε άλλαξε τα όλα και μην ακούς όσους θέλουν να μην αλλάξει τίποτα για τα δικά τους συμφέροντα

Προσπάθεια να κοπεί ο δρόμος προς την ΝΙΚΗ του Απόστολου Τζιτζικώστα επιχειρούν τα συστημικά ΜΜΕ. Τώρα ανακινούν και πάλι το θέμα πως ένας εξωκοινοβουλευτικός όπως ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν μπορεί μέχρι το 2019 να γίνει Πρωθυπουργός αφού το απαγορεύει το Σύνταγμα!!!!
Βέβαια οι "έγκριτοι" συνταγματολόγοι που έγιναν πρωτοσέλιδο στη εφημερίδα "Καθημερινή" δεν μας είπαν πως είναι δυνατόν το Σύνταγμα της Ελλάδος να μην κάνει σεβαστή την βούληση του Ελληνικού Λαού!! Δηλαδή άμα κερδίσει τις εκλογές η ΝΔ με αρχηγό της τον Απόστολο Τζιτζικώστα μας λένε πως δεν δικαιούται να κυβερνήσει!!!

Το γελοίο του πράγματος είναι πως "σοβαροί" δημοσιογράφοι αναπαράγουν αυτή την αθλιότητα με σκοπό να πείσουν τους οπαδούς , τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ να μην ψηφίσουν τον νέο και άφθαρτο αλλά να περιοριστούν στα τετριμμένα που τόσο ακριβά πληρώσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Εμείς δεν θα μπούμε στο τρυπάκι της παραπληροφόρησης αφού γνωρίζουμε ποιοι και για ποιο λόγο διακινούν αυτά τα ευφάνταστα σενάρια. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ώστε στις 23 Νοεμβρίου να μπορούμε με το κεφάλι και πάλι ψηλά να κυκλοφορούμε ανάμεσα σε πολίτες που τα λάθη και οι παραλείψεις και των δικών μας κυβερνήσεων τους οδήγησαν σε οικονομική καταστροφή.

Τα ψέματα τελειώνουν για όλους ,και για την ανίκανη κυβέρνηση Τσίπρα αλλά και για τα "περιβάλλοντα" πρώην Πρωθυπουργών που μιλούσαν για success story την ώρα που συμπολίτες μας αναζητούσαν τροφή σε κάδους απορριμάτων.

 Η κριτική σε επιλογές της παράταξης είναι θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αυτή διεκδικούμε να υπάρχει  και στον δικό μας πολιτικό χώρο στις 22 Νοεμβρίου.

Απόστολε άλλαξε τα όλα αλλιώς ελπίδα για την δύσμοιρη αυτή Πατρίδα δεν υπάρχει.

Σταύρος Μαρίνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: