Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Ο Μάκης Βορίδης στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΝΔ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ  ΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 
Έναν ρήτορα έχει πλέον στο πλευρό του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο λόγος για τον Μάκη Βορίδη που με την παρακάτω λιτή δήλωσή του συστρατεύθηκε στον κοινό αγώνα για να αλλάξουν όλα τα κακώς κείμενα στο κόμμα της ΝΔ. Συγκεκριμένα ο Μάκης Βορίδης δήλωσε προσερχόμενος σήμερα στη Βουλή:

«Η χώρα έχει ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρειάζεται μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση, απέναντι σε μια καθημερινά καταστροφική κυβέρνηση, να δοθεί μια ασυμβίβαστη μάχη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του. Χρειάζεται ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα είναι ένα κόμμα ιδεών, θα αναπτύξει τη μάχη αυτών των ιδεών και θα σταματήσει να είναι ένα κόμμα φατριών και μηχανισμών» 


Στη συνέχεια της δήλωσής του  εκτοξεύοντας «πυρά» στην κυβέρνηση και θέτοντας τους στόχους για το μέλλον της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε:

«Πρέπει να ανοιχτούμε σε καινούριες ιδέες, σε σκέψεις, να αναπτύξουμε την ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεσή μας. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές της παρατάξεώς μας».

Παίρνοντας, τέλος, ξεκάθαρη θέση υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα, για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, είπε:

«Σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του».

Να λοιπόν ένας άριστος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο οποίος μπορεί να αναλάβει το βάρος της αντιπολίτευσης μέσα στη Βουλή για όσους αναρωτιούνται ακόμα και τώρα ποιος θα εκπροσωπεί τη ΝΔ μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Έχει να προτείνει κανείς κάποιον καλύτερο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: