ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Προσβάλει την νοημοσύνη μας η Χρυσή Αυγή

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Προσβάλει την νοημοσύνη μας η Χρυσή Αυγή

Ο φερόμενος ως αετός των ΚομνηνώνΑΥΤΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ; 
Για ακόμα μια φορά η Χρυσή Αυγή αρνείται την πραγματικότητα!!! Ο δράστης της επίθεσης στον βουλευτή της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο της Αθήνας με την δημοτική παράταξη "Ελληνική Αυγή" και επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη!!
Και όμως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αρνούνται οποιαδήπε σχέση με τον γνωστό ως "γυμναστή" που είχαν ως υποψήφιό τους. Για εμάς τους εθνικιστές είναι μεγάλη προσβολή να καπηλεύονται τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ οπαδοί του Ναζισμού και του Ολοκληρωτισμού.

 Οι  Πόντιοι που επέτρεψαν σε βουλευτές του Ναζιστικού κόμματος να συμμετάσχουν στην εκδήλωσή τους θα πρέπει να νιώθουν τουλάχιστον αποτροπιασμό για τον ξυλοδαρμό ενός εκλεγμένου Έλληνα βουλευτή.

Η Ελληνική Βουλή άλλωστε αναγνώρισε την γενοκτονία τους το 1994 επί Ανδρέα Παπανδρέου. Μέχρι τότε δεκάδες άλλες κυβερνήσεις με περισσότερο πατριωτικό πρόσημο είχαν αρνηθεί να το κάνουν. Ας ψάξουν οι ίδιοι τα βαθύτερα αίτια αυτής της άρνησης πριν η δημοσιογραφική έρευνα επαναφέρει με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ τα δικά τους λάθη όλους αυτούς τους αιώνες.

Ελληνοπόντιοι , Ρωσοπόντιοι και φυσικά και Τουρκοπόντιοι σε ένα γαϊτανάκι που ίσως κάποιοι θέλουν να το οδηγήσουν στη δημιουργία ενός  "ανεξάρτητου" Ποντιακού Κράτους αφού διεκδικούν και την εκμάθηση της "μητρικής" τους γλώσσας ενώ έχουν σχέδια και για διαφορετική σημαία!!!

Το δράμα του Ελληνισμού που χωρίζεται σε πολλά κομμάτια εύκολα θα το εκμεταλλευθούν και πάλι όσοι θέλουν να δημιουργήσουν  "νέα" κράτη πατώντας σε διαφορές.

Άλλωστε ο Ερντογάν έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο χωριό Ποταμιά στην περιοχή της Ριζούντας του Πόντου!! Με την λογική πως έχει ποντιακές ρίζες και επομένως η πολιτική του έναντι της Ελλάδος θα είναι καλή πορεύθηκαν πολλές "ποντιακές" οργανώσεις της γείτονος χώρας.

Όμως ούτε την γενοκτονία τους αναγνώρισε , ούτε θα αφήσει ποτέ να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση που έχουν πολλοί Πόντιοι της δημιουργίας ενός ανεξάρτητου Ποντιακού Κράτους.

Επίσης ο Μεσούτ Γιλμάς ήταν επίσης ποντιακής καταγωγής αφού ήταν από την Τραπεζούντα του Πόντου. Μάλιστα τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του μιλούσαν αυτό το ιδίωμα που κάποιοι αποκαλούν ποντιακή γλώσσα!!!

Ελληνικής καταγωγής Τούρκοι σφαγείς και αυτοκράτορες υπήρξαν πάρα πολλοί όμως αυτό δεν άλλαξε σε τίποτα τις σχέσεις μας με τους κακούς μας γείτονες.

Η δικαίωση των Ποντίων και οι ιστορικές τους μνήμες δεν θα πρέπει να οδηγήσουν σε αλυτρωτικές σκέψεις γιατί τότε θα πρέπει να επιλεξουν εάν προτιμούν  οριστικά και αμετάκλητα εάν είναι ΠΡΩΤΑ Έλληνες και μετά Πόντιοι.

Και επειδή πρόσφατα γιορτάσαμε το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά δεν θα θελετε να μάθετε τι πίστευε το τότε ελληνικό κράτος για τους Ποντίους και πόσο τους κυνήγησε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: