Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Κεφαλονιά: Ολική ανατροπή στον γάμο 85χρονης με 33χρονο από... έρωτα!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το θέμα εξακολουθεί να κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο νησί αλλά και στους κόλπους των χρηστών των social media...
Φόρεσε ή όχι «βέρα στο δεξί» το ζευγάρι, που κάποιες φήμες στην Κεφαλλονιά λένε πως ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο δημαρχείο του νησιού; Η διαφορά ηλικίας μεταξύ της 85χρονης «νύφης» και του 33χρονου «γαμπρού» έκανε την είδηση viral, με αποτέλεσμα να φτάσει ως το δημοτικό συμβούλιο. Εκείνες που φούντωσαν τη φημολογία για το ασυνήθιστο lovestory ήταν κάποιες φίλες της 85χρονης, οι οποίες άφησαν να διαρρεύσει ότι υπέκυψε στον ερωτοχτυπημένο -όπως τον θέλουν οι ίδιες φήμες- νεαρό ύστερα από «πολιορκία» έξι ολόκληρων μηνών, αν και ήταν επιφυλακτική! Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού το ζευγάρι ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες τα σκαλιά του δημαρχείου, απολαμβάνει τώρα τον μήνα του μέλιτος και στη συνέχεια θα στεγάσει τον έρωτά του σε ένα διαμέρισμα στο Αργοστόλι.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Το πρόβλημα είναι ότι -μέχρι στιγμής- ουδείς επιβεβαιώνει τόσο το θυελλώδες ειδύλλιο όσο και την τέλεση του γάμου! Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος βρισκόταν εν μέσω συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και (εμφανώς ενοχλημένος από τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση) αρνήθηκε κατηγορηματικά οτιδήποτε σχετικό δημοσιεύεται.

Πάντως, λίγη ώρα μετά, κάποιος από τους παρευρισκομένους απηύθυνε ερώτηση εκτός θεμάτων συμβουλίου προς το προεδρείο, εκφράζοντας την απορία του για την υπόθεση, που έχει κάνει το νησί... «βούκινο» στο πανελλήνιο! Η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική, ενώ αναφέρθηκε ότι μέχρι πρόσφατα η 85χρονη φιλοξενούνταν στο Δημοτικό Γηροκομείο. Αλλά και ο 33χρονος υποτιθέμενος γαμπρός δηλώνει ότι ουδέποτε χόρεψε τον χορό του Ησαΐα!

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: