Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Σιγά τώρα μην ο Neodimokratis.gr απηχεί την βάση του κόμματος

Αποτέλεσμα εικόνας για νεοδημοκρατης γρ
Πολύ μακριά από την κοινωνία φαίνεται πως είναι διαδικτυακοί ιστότοποι ,που νομίζουν πως έχοντας ως τίτλο τους το Νεοδημοκράτης μπορούν να επηρεάσουν τις εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα της ΝΔ.


Γελάμε πραγματικά με το γεγονός πως δεν έχουν ακόμα καταλάβει πως ο νέος αρχηγός της ΝΔ είναι εν δυνάμει  Πρωθυπουργός (έστω και εάν χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια) , και πως οι δικές τους επιθυμίες δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται απόψεις της βάσης του κόμματος.

Μιλάνε συνέχεια για τα κανάλια της διαπλοκής τα οποία έχουν τεράστιες ευθύνες για τα χάλια της Πατρίδας και καλούν τους υποψηφίους να βγαίνουν σε αυτά και να λένε τις απόψεις τους.

Μα τι λέτε θα ξεχάσει ΠΟΤΕ η βάση του κόμματος τον βρώμικο ρόλο των περισσότερων ΜΜΕ που κάνουν το άσπρο-μαύρο για μια χούφτα ευρώ;

Δηλαδή να πάει ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ στα κανάλια της διαπλοκής και τι να συζητήσει πως επί δεκαετίες είχαν τεράστιες φοροαπαλλαγές ή πως διαχειρίζονταν κρατικές συχνότητες χωρίς να καταβάλουν ούτε ένα ευρώ για δεκαετίες;

Όλοι αυτοί που ισχυρίζονται πως πρέπει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας να βγαίνει στα ΜΜΕ συχνότερα είναι αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ στη ΝΔ.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που οδήγησαν όλους τους προηγούμενους Προέδρους στην αγκαλιά της διαπλοκής , είναι οι ίδιοι που έκλεψαν από τον κρατικό προϋπολογισμό για τα δικά τους "παιδιά" , είναι οι ίδιοι που κατάφεραν ακόμα και το 2009 να εγκλωβίσουν τον Αντώνη Σαμαρά σε συμβιβασμούς και ισορροπίες για τις οποίες σήμερα θα πρέπει να ντρέπεται.

Το κόμμα της ΝΔ θα συρρικνώνεται όσο όσοι το στηρίζουν δεν αντιλαμβάνονται πως η κοινωνία είναι σε βαθιά οικονομική κρίση.

Όσο ακόμα κυκλοφορούν στο μικρόκοσμό τους στο Κολωνάκι , στην Κηφισιά και στην Εκάλη και αδυνατούν να έχουν επικοινωνία με τους φτωχούς και τους αδύναμους.

Η εκλογική δύναμη της ΝΔ σε περιοχές του Πειραιά δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ, και βέβαια αλλαγές με νεοφιλελεύθερους "σωτήρες" και θιασώτες των μνημονίων δεν μπορεί να γίνουν.

Το κόμμα της ΝΔ αφού διέλυσε με τις φαύλες πολιτικές του την μεσαία τάξη καλείται ΤΩΡΑ να αλλάξει ριζικά πολιτική και να υπερασπιστεί τα ιδανικά και τις αξίες που ξέχασε στην πορεία του από το 1974 έως σήμερα.

Γιατί ο ιδρυτής του κόμματος Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν ήταν θιασώτης ούτε των ιδιωτικοποιήσεων αλλά ούτε θιασώτης του Νεοφιλελευθερισμού στην οικονομία όπως κάποιοι θέλουν να τον παρουσιάσουν.

Όλα στο δημόσιο ήταν επί Κωνσταντίνου Καραμανλή και οι δικές του σχέσεις με τα ΜΜΕ της εποχής δεν ήταν ιδανικές για όσους θυμούνται.

Η ΝΔ εάν δεν επιλέξει για Πρόεδρό της όποιον έχει την δύναμη να αλλάξει πράγματα και δεν έχει λερώσει τα χέρια του με μνημόνια θα έχει την τύχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ

Η δική μας επιλογή  και στήριξη στον Απόστολο Τζιτζικώστα δεν είναι επιλογή ανάγκης ούτε συμφέροντος.

Για αυτό σκεφθείτε το καλά πριν πάτε στις κάλπες τι ΝΔ θέλετε.

Γιατί η ΝΔ των τελευταίων ετών απέτυχε παταγωδώς και γνώρισε ΗΤΤΕΣ που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη όσων υποστηρίζουν αυτή την παράταξη.

Η ΝΔ είναι φθαρμένο πολιτικό προϊόν και έχει μια τελευταία ευκαιρία να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Ψηφίστε Μεϊμαράκη , Μητσοτάκη , και μετά από τρία χρόνια ελάτε να τα ξαναπούμε για τα ποσοστά τους απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και  τον Τσίπρα.

Ο ένας έχει ήδη ηττηθεί από αυτόν και ο δεύτερος εάν και έχει βαρύ όνομα δεν μπορεί να νικήσει έναν επαγγελματία δημαγωγό όπως τον Τσίπρα.

Αυτά για σήμερα τα λέμε πάλι αύριο και μην ξεχνάτε πως πρέπει όλοι να είμαστε στο GAZI HALL (Πειραιώς 7) αύριο στις 6 το απόγευμα για να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ μαζί στην επόμενη μέρα της κεντροδεξιάς στην Πατρίδα μας.

Τα ψέματα τελειώνουν για την ΝΔ σε ένα μήνα και ουδείς που θέλει να λέγεται τάχα μου Νεοδημοκράτης δεν μπορεί να ασκεί γελοία κριτική σε έναν υποψήφιο που θα είναι ο αυριανός Αρχηγός του κόμματος.

Άλλωστε εάν η ΝΔ δεν τραβάει καλό θα είναι να κοιτάξουμε πως θα δημιουργηθεί μια καινούργια κεντροδεξιά παράταξη και ας αφήσουμε τη ΝΔ στους  δήθεν "ιδιοκτήτες" της να την καταντήσουν ΠΑ.ΣΟ.Κ

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: