Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Δωρέαν Σεμινάριο Crisis Management Communication


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "ΑΚΤΟ Κατάρτιση", του Ομίλου ΑΚΤΟ, ανακοινώνει τη διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίου με θέμα την Επικοινωνία στη Διαχείριση Κρίσεων (Crisis Management Communication).
Στην εποχή που η παγκόσμια διάδοση της πληροφορίες είναι θέμα δευτερολέπτων, όλες οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί είναι πλέον ευάλωτοι σε κρίσεις. Η επικοινωνία στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος καθίσταται σημαντική παράμετρος της επίλυσής του – συχνά πιο σημαντική και από την ίδια την αντιμετώπισή του.


To σεμινάριο Crisis Communication συνδέεται άμεσα με την επικοινωνία στη διαχείριση μίας κρίσης: πραγματεύεται τα απαραίτητα βήματα προετοιμασίας, τα σημεία – κλειδιά των μηνυμάτων και τρόπους άμυνας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανέργους και φοιτητές / σπουδαστές που επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά στη διαχείριση μίας κρίσης. (ΔΕΝ είναι απαραίτητη η κατοχή κάρτας ανεργίας).

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα το Σάββατο 7/11/2015, 10:30 – 14:00 – στο κεντρικό κτήριο του ΑΚΤΟ, Ευελπίδων 11Α, Αθήνα. Ώρα προσέλευσης: 10:15. (Πληροφορίες κα Ελένη Κουτή, Τηλ.2105230130, kouti.e@aktocollege.gr).

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχής, στη διεύθυνσηhttp://aktotraining.gr/free/

Δεν υπάρχουν σχόλια: