Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Κ. Μητσοτάκης από το Ναύπλιο: Αντίπαλος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ


«Πάνω απ' όλα είναι η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε κατά την επίσκεψη του στο Ναύπλιο, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου σήμερα το πρωί όπου παρακολούθησε την θεία Λειτουργία. Εξερχόμενος από τον ναό ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που επισκέπτεται την ιστορική πόλη του Ναυπλίου.
Περνάμε, δήλωσε, μια κρίσιμη περίοδο και θα πρέπει πολύ σύντομα η ΝΔ να είναι έτοιμη να αντιπαρατεθεί με το ΣΥΡΙΖΑ, «γιατί μας περιμένουν πολύ δύσκολες ημέρες».

Υπογράμμισε πως η ενότητα του κόμματος δεν κινδυνεύει και εγγυητές ανέφερε, είναι τα στελέχη, αλλά και «όλοι οι απλοί νεοδημοκράτες που στις 22 Νοεμβρίου να συναποφασίσουν για το μέλλον της παράταξης». Προσθέτοντας πως όσο περισσότεροι συμμετέχουν και ψηφίσουν για το νέο πρόεδρο του κόμματος, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η παράταξη την επόμενη ημέρα.

Την ενότητα, ανέφερε, «εγγυόμαστε κι εμείς οι τέσσερις υποψήφιοι, γιατί παρά τις όποιες αντιθέσεις έχουμε, πολιτικός μας αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη ημέρα θα είμαστε ενωμένοι και δυνατοί».

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση κι ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, «ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ σύντομα θα οδηγήσει την χώρα σε μεγάλες περιπέτειες και αυτή η κυβέρνηση θα φθείρει και θα φθαρεί πολύ γρήγορα», γι' αυτό και η ΝΔ πρέπει να πούμε στην κοινωνία ότι έχει ένα σοβαρό, συγκεκριμένο εναλλακτικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση.Δεν υπάρχουν σχόλια: