Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

«Η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα, αλλά δεν είναι μεγάλη»Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με σκληρή γλώσσα για την ΑΕΚ κατά την έξοδο του από το «Γ. Καραϊσκάκης», μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού:

«Οι μεγάλες νίκες καταγράφονται απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα, αλλά δεν είναι μεγάλη ομάδα. Μεγάλη ήταν επί Μπάρλου, ακόμα και επί Ντέμη. Τότε είχαν ξοδευτεί χρήματα, η σημερινή ΑΕΚ είναι μια απάτη, δεν είναι μεγάλη ομάδα. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μακάρι αυτοί που διοικούν την ΑΕΚ να είχαν ρίξει χρήματα και να την είχαν κάνει μεγάλη. Πώς να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει την ομάδα να πέσει στην Γ' Εθνική, να έχεις φεσώσει όλο τον κόσμο και να το παίζεις όχι μόνο τσάμπα μάγκας, αλλά και τσάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι οι αλήθειες και πρέπει να καταγράφονται.

Ο Ολυμπιακός βαδίζει με σταθερά βήματα και πίστη για επιτυχίες. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και με πίστη στο έργο μας. Τα καλύτερα έρχονται. Είναι ακόμα νωρίς, είμαστε ακόμα στην αρχή. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά, εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας και πιστεύουμε πως μπορούν να εξελιχθούν και να παίξουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Να συγκεντρωθούμε στο ματς της Τρίτης και να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το έχουμε ξανακάνει, δεν τον φοβάμαι τον Ολυμπιακό στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε με πολλή δουλειά και όραμα για το καλύτερο.

Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: