Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΣΗΕΑ θίχτηκε που τους είπε απατεώνες και λαμόγια ο Καμμένος αλλά τόσα χρόνια τι έκαναν για την διαπλοκή;Τι γίνεται εκεί στην ΕΣΗΕΑ; Φαίνεται  οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου χθες στη Βουλή πως άρχισαν να "ευαισθητοποιούν" κάποιους  και κάτι να κινείται ως αντίδραση.
Η δική μας άποψη είναι σταθερή πως όσο υπάρχουν δημοσιογράφοι που τα παίρνουν και όσο η ΕΣΗΕΑ ασχολείται κυρίως με το πως θα διαχειριστεί την μειοψηφία που πλέον αποτελούν τα μέλη της σε όσους εργάζονται στο χώρο τόσο θα έχουμε φαινόμενα σήψης και παρακμής.

Ακούσαμε μια ενδιαφέρουσα παρέμβαση του μέλους της ΕΣΗΕΑ κ Χρήστου Μαζανίτη (στο ραδιόφωνο των Κουρή-Χατζηνικολάου) αλλά δεν είναι αρκετή για να ανατρέψει την ΑΠΑΞΙΩΣΗ που έχει η ελληνική κοινωνία για τους δημοσιογράφους.

Άλλωστε δημοσιογράφοι υπάρχουν περισσότεροι πλέον εκτός ΕΣΗΕΑ παρά μέσα σε αυτή. Το διαδίκτυο απασχολεί πολλούς από αυτούς και ουδέποτε ουδείς ενδιαφέρθηκε έτσι ώστε και αυτοί να μπορούν να γίνουν μέλη μια ενώσεως που βαρύνεται με σοβαρότατα σκάνδαλα.

Αυτά προς το παρόν θα επανέλθουμε δριμύτεροι αφού εμείς πλέον δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

Δημοσιογράφοι σε λίστες επιχειρηματιών , πολιτικών , και γενικά μια κατάσταση που έχει οδηγήσει τον κόσμο να μας βρίζει όλους.

Το νομοσχέδιο χθες ήταν προς την σωστή κατεύθυνση αφού δεν είναι δυνατόν να μην πληρώνουν οι καναλάρχες επί 25 χρόνια ούτε ένα ευρώ.

Τώρα εάν θα απολυθούν και άλλοι δημοσιογράφοι ας πρόσεχαν όταν μας έλεγαν πως τα μνημόνια είναι μονόδρομος.

Μονόδρομος δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ αρκεί να υπάρχει σωστή πληροφόρηση και δυστυχώς στην πατρίδα μας οι εργολάβοι που έχουν τα ΜΜΕ δεν αφήνουν τους δημοσιογράφους να κάνουν την δουλειά του εδώ και δεκαετίες.

Εμείς δουλέψαμε σχεδόν σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και είδαμε πως ακόμα και σε εκπομπές lifestyle υπήρχε λογοκρισία.

Εάν εξαιρέσεις ένα-δυο δημοσιογράφους που αντέδρασαν όλοι οι υπόλοιποι ΠΟΤΕ δεν φώναξαν για τίποτε άλλο παρά μόνο για τα μισθολογικά τους.

Έτσι φτάσαμε έως εδώ αφού πολλοί υπηρέτησαν Λαυρεντιάδηδες , Ρέστηδες  και άλλους άσχετους με το δημοσιογραφικό λειτούργημα για μια χούφτα ευρώ.

Δηλαδή οι δημοσιογράφοι δεν βλέπουν την καταστροφή της χώρας τα τελευταία 40 χρόνια τι έγραφαν και τι έλεγαν;

Αυτά και ελπίζω να δω στις φυλακές και κάποιους δημοσιογράφους που τα έπαιρναν για να πιστέψω(δεν θα γίνει το ξέρω) πως κάτι αλλάζει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: