Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Εχθρός του Τζιτζικώστα είναι ο Τσίπρας


ΤΟ ANTINEWS.GR ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ 
Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η εκλογή προέδρου της ΝΔ δεν τους αφορά. Ότι είναι μια διαδικασία που αφορά μόνο τα γαλάζια στελέχη, το κόμμα δηλαδή που δεν το λες πλέον και… μεγάλο τώρα πια.

Κάποιοι νομίζουν ότι δεν έγινε και τίποτε αν εκλεγεί ο Μητσοτάκης, ο Τζιτζικώστας κ.λπ. Ότι δεν θα αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα, αφού ο Τσίπρας είναι ο απόλυτος κυρίαρχος.

Αλίμονο. Ο ελληνικός λαός κάνει τεράστιο λάθος αν το πιστεύει. Και σ’ αυτούς εννοούμε όχι μόνο τους νεοδημοκράτες αλλά και πολλά εκατομμύρια ακόμη. Άλλωστε, πόσοι ψήφισαν τον Τσίπρα;

 Στα 5 εκατ. ψηφοφόρων τον ψήφισε το 36% που ουσιαστικά είναι το 17% - 18% του συνόλου του ελληνικού λαού. Αυτό κυβερνά αυτή τη στιγμή. 

Το 18%. Που είναι οι άλλοι τρέχα γύρευε, η ουσία είναι ότι πρόκειται για πολίτες που δεν πιστεύουν στο αριστερό ψέμα, κάνουν υπομονή, περιμένουν κάτι καλύτερο, αναμένουν να έρθει κάποιος που θα τους πάρει από το χέρι για κάτι καινούργιο στη χώρα.

Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε αριστερή παρένθεση, έστω και μνημονιακή. Μπορεί ο Τσίπρας να εξαντλήσει την τετραετία, μπορεί και την άνοιξη να ζητήσει πάλι λαϊκή εντολή.

Αλλά δεν το έχει σε τίποτε να πάει τη χώρα στο όριά της, να την οδηγήσει σε καταστροφικά μονοπάτια μόνο και μόνο για να διατηρηθεί στην εξουσία. Εδώ έκλεισε τις τράπεζες, τσάκισε επιχειρήσεις, οδηγεί στο χάος τις τράπεζες και την οικονομία και θα κωλώσει να μας γυρίσει στη δραχμή ή σε κανένα παράλληλο νόμισμα; Εδώ έκανε συσκέψεις με τον άθλιο Βαρουφάκη, τον Δραγασάκη, τον Τσακαλώτο και τα άλλα καλόπαιδα για να εφαρμόσουν το plan B και να κάνουν ντου στο νομισματοκοπείο και θα υποχωρήσουν μπροστά στα τελεσίγραφα του Σόιμπλε;

Η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει έναν Μακιαβέλι που τον ψήφισε μόλις το 18% του λαού αλλά θεωρεί ότι έχει την χώρα στα πόδια του. Η Ελλάδα έχει μπροστά της τον μεγαλύτερο εχθρό της που είναι έτοιμος να διαλύσει την οικονομία, να ξεπουλήσει το «Μακεδονικό», να ανοίξει νέες πληγές στο Κυπριακό.

Αλλά έχει να αντιμετωπίσει κι έναν έξυπνο τακτικιστή που τώρα στηρίζεται από Αμερικανούς και Ευρωπαίους. Πώς λοιπόν ο ελληνικός λαός θα τον αντιμετωπίσει; Πώς θα διώξει τον Τσίπρα, αυτόν τον επικίνδυνο Έλληνα το ταχύτερο δυνατό; Πριν η ζημιά γίνει τεράστια;

Η μόνη ελπίδα είναι ένα νέο πατριωτικό μέτωπο που θα ξεπεράσει τις παραδοσιακές γραμμές, θα φέρει νέες ιδέες στην πολιτική, νέο αέρα στη διακυβέρνηση.

Γι’ αυτό οι εκλογές στη ΝΔ είναι σημαντικές. Γι’ αυτό πρέπει να αλλάξουν όλα στην αντιπολίτευση. Γι’ αυτό αφορά το υπόλοιπο 82% του κόσμου.

Δεν ξέρουμε ποιος θα βγει αρχηγός, ελπίζουμε να είναι ο Τζιτζικώστας γιατί έχει μέλλον, είναι κάτι νέο στο κόμμα.

Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι όποιος κι αν εκλεγεί πρέπει να είναι Ταλιμπάν. Πρέπει να παίξει με βρόμικους και με καθαρούς όρους για να νικήσει τον μεγάλο εχθρό. Πρέπει να δείξει στον κόσμο τι συμβαίνει, ποια είναι η αλήθεια, τι περιμένει την πατρίδα.

Η Ελλάδα χάνεται. Αυτό πρέπει να δείξει στον κόσμο ο νέος αρχηγός. Δεν χρειάζεται μόνο ένα νέο πρόσωπο, μια ελπίδα ανανέωσης, ένα μικρό μόνο βηματάκι. 

Χρειάζεται η χώρα και η ΝΔ έναν νέο… Καραμανλή (τον Κωνσταντίνο το παλιό εννοούμε). Ο οποίος θα πατά γερά στα πόδια του, θα μπορεί να τα βάλει με το κατεστημένο, τις οικογένειες, τις βαρονίες, τα συμφέροντα που κρατούν μικρή τη ΝΔ.

 Που θα συγκρουστεί με τους πάντες αν χρειαστεί για την Ελλάδα, που θα διώξει οποιονδήποτε κουνηθεί. Που θα έχει έναν και μόνο σκοπό. Να υπηρετήσει την πατρίδα του, να δει τους Έλληνες να χαμογελούν.

Νικητές και ηττημένοι στις εκλογές της ΝΔ πρέπει όλοι μαζί να βάλουν πλάτη για να διώξουν το πολιτικό «τέρας». Ελπίζουμε να το καταλάβουν όλοι καλά τι χρειάζεται η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: