Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Τα Τζάκια της ΝΔ θέλουν το κόμμα τους φέουδο


Για κλάματα είναι η επιτροπή της ΝΔ που είναι υπεύθυνη για την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.
Η περίφημη ΚΕΦΕ στη χθεσινή της συνεδρίαση κόντεψε να μας πει πως πρέπει να ψηφίσουν μόνο οι πλούσιοι που έχουν 20 ευρώ!!!! να δώσουν για αρχηγό της ΝΔ.

 Τα νέα μέλη λένε να πληρώσουν 20 ευρώ!! Με αυτό τον τρόπο θα αποτρέψουν όσους έχουν φύγει από το κόμμα την τελευταία πενταετία να πάνε και να εκλέξουν το νέο Πρόεδρο της ΝΔ.

Η δική μας ΑΠΟΨΗ συγκλίνει με αυτή του υποψηφίου Προέδρου της ΝΔ κ. Απόστολου Τζιτζικώστα με δυο ευρώ εγγραφή και ψήφος για να πάμε επιτέλους μπροστά.

Λένε κάποιοι πονηροί "μα να ψηφίσουν οι περαστικοί;" Ναι απαντάμε εμείς να ψηφίσουν και οι περαστικοί μήπως και έρθουν και αυτοί μαζί μας και αλλάξουμε πρώτα το κόμμα και μετά ΟΛΗ την Ελλάδα.

Χρειάζεται από την αρχή να αλλάξουν ΟΛΑ για να πάει μπροστά αυτός ο Τόπος. Χρειάζονται άφθαρτοι πολιτικοί που να μην εμπλέκονται σε σκάνδαλα , χρειάζεται ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό πλαίσιο για την κεντροδεξιά παράταξη και κυρίως χρειάζεται συστράτευση όσων κατά καιρούς πέρασαν από το κόμμα και εκδιώχθηκαν ή διαγράφηκαν από τα πολιτικά τζάκια που θέλουν και σήμερα να το ελέγχουν.

Θα νικήσει ό,τι και να κάνουν η βάση και σε αυτές τις εκλογές. Η πλειοψηφία των κεντροδεξιών που βαρέθηκαν να βλέπουν πολιτικά σούργελα ως βουλευτές του κόμματος.

Με βουλευτές που δεν πατάνε καν στη Βουλή τι αντιπολίτευση να κάνει η ΝΔ ; Και μετά υποκριτικά λένε πως ο Τζιτζικώστας δεν θα μπορεί εάν εκλεγεί αρχηγός να πηγαίνει στη Βουλή. Μα τι να κάνει ; Να βλέπει τα άδεια έδρανα στις περισσότερες συνεδριάσεις; Μιλάμε πως οι βουλευτές της ΝΔ έχουν κάνει ελάχιστες επερωτήσεις το τελευταίο οκτάμηνο. Θα δώσουμε στοιχεία και κάποιοι βουλευτές θα τρέχουν να κρυφθούν σε καμιά τρύπα.

Τις επόμενες δυο-τρεις μέρες θα κριθεί πως ακριβώς θα γίνει η διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της κεντροδεξιάς παράταξης.

Εμείς μαζί με άλλα μαχητικά site στο χώρο της κεντροδεξιάς δεν θα φοβηθούμε να μπούμε μπροστά για όλον αυτό τον κόσμο που έχει χάσει σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις εξαιτίας της ανικανότητας των στελεχών της να αφουγκραστούν την ελληνική κοινωνία.

Η "παλιά" και φθαρμένη ιδεολογικά ΝΔ θα "πεθάνει" εάν δεν κάνει αλλαγές σε πολλούς τομείς και κυρίως στην επικοινωνία.

Τα επικοινωνιακά λάθη της ΝΔ δεν πρέπει να επαναληφθούν από την καινούργια ηγεσία.

Εμείς θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και κυρίως θα κάνουμε ουσιαστική αντιπολίτευση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ που είναι ολέθρια για τον Τόπο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: