Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Με αιχμές επιστρέφει από Μαδρίτη ο Αδωνις - Δεν πηγαίνει λόγω ίωσης ο Κυρ. Μητσοτάκης


Η πρόσκληση ήταν προσχηματική, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κύριος Γεωργιάδης - Οι γιατροί συνέστησαν στον κύριο Μητσοτάκη να ματαιώσει το ταξίδιΜε αιχμές για προσχηματική πρόσκληση στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, επιστρέφει στην Αθήνα από τη Μαδρίτη νωρίτερα από το προγραμματισμένο ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μέσω Twitter, ο κύριος Γεωργιάδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Επιστρέφω από Μαδρίτη, όπου έκανα τη δουλειά που έπρεπε. Δυστυχώς, η πρόσκληση να είμαστε όλοι κλπ ήταν προσχηματική».
Εν τω μεταξύ, ενώ ήδη στη Μαδρίτη βρίσκεται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, το πρωί της Τετάρτης αναμενόταν να μεταβεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο τέταρτος υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας όμως ενημέρωσε πως δεν θα πραγματοποιήσει το ταξίδι για λόγους υγείας. Χθες, μετά την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη ανέβασε πυρετό λόγω ίωσης και ακολουθώντας οδηγίες των γιατρών ματαίωσε το ταξίδι του στην Ισπανία.

Νωρίτερα, ο κύριος Γεωργιάδης ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από την Μαδρίτη, όπου συναντήθηκε και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Δεν παρέλειψε να τονίσει μάλιστα, «πόσο καλά μιλούν οι Ευρωπαίοι για τον Σαμαρά».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: