Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε …τηλέφωνο;!!!


Όταν πέθανε ο Πλαστήρας στις 26/7/1953 τον έντυσαν το νεκρικό κοστούμι, που το αγόρασε ο φίλος του Διονύσιος Καρρέρ – γιατί ο ίδιος τον μισθό του τον πρόσφερε διακριτικά σε άπορους και ορφανά παιδιά – ο δε γιατρός, που ήταν παρών και υπέγραψε το σχετικό πιστοποιητικό θανάτου, μέτρησε στο ταλαιπωρημένο κορμί του: 27 σπαθιές και 9 σημάδια από βλήματα.

Ο Μαύρος Καβαλάρης, ο Στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας, ο άνθρωπος που προστάτεψε τους πρόσφυγες της Μικρασίας στην Μεγάλη Καταστροφή και επιχείρησε απεγνωσμένα να επουλώσει τις πληγές του εμφυλίου αλλά και να μοιράσει δίκαια το ψωμί στον ελληνικό Λαό.

Ο Πρωθυπουργός ο οποίος πέθανε στο στρατιωτικό ράντζο χωρίς να αφήσει ούτε μία δραχμή και του οποίου ο αδελφός έψαχνε δουλειά ως εργάτης, χωρίς να επικαλείται το όνομα του αδελφού του, Στρατηγού και Πρωθυπουργού.

Η φτώχεια του πρώην πρωθυπουργού Ν. Πλαστήρα, δεν αποτελεί παράδειγμα για τους σημερινούς κηφήνες της πολιτικής!
hellas-now.blogspot.com

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/10/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b5.html#ixzz3pQ0ahjId

Δεν υπάρχουν σχόλια: