ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Με... γραβάτα ο Μπουτάρης στη γιορτή της Θεσσαλονίκης - Χειροκροτήματα για Τζιτζικώστα και Αδωνι

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Με... γραβάτα ο Μπουτάρης στη γιορτή της Θεσσαλονίκης - Χειροκροτήματα για Τζιτζικώστα και Αδωνι


 Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει σήμερα και φαίνεται ότι ο Γιάννης Μπουτάρης θέλησε να ξεφύγει από τις... εναλλακτικές ενδυματολογικές προτιμήσεις του.

Στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου έφτασε φορώντας κοστούμι με γραβάτα προκαλώντας τα σχόλια των παρευρισκομένων. Οι δημοσιογράφοι ξαφνιάστηκαν που είδαν τον δήμαρχο με γραβάτα και του έλεγαν "κύριε δήμαρχε γραβάτα; Και ωραία γραβάτα Δήμαρχε" Σε έναν απάντησε με χιούμορ και είπε "στην πουλάω"!.Κατά την προσέλευση τους οι δύο διεκδικητές της θέσης του προέδρου της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας και Αδωνις Γεωργιάδης φρόντισαν να έχουν τους... υποπστηρικτές τους και χειροκροτήθηκαν θερμά και οι δύο.
Με τη σύζυγό του έφτασε στην εκκλησία ο Δημήτρης Μάρδας.Όταν έφτασε στην εκκλησία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος χτύπησαν χαρμόσυνα οι καμπάνες και στην είσοδο του Ναού  η φιλαρμονική έπαιξε τον Εθνικό ύμνο προς τιμή του.Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέτρα ασφάλειας δε θύμιζαν σε καμία περίπτωση αυτά που λαμβάνονταν τα προηγούμενα χρόνια καθώς έλειπαν τα κιγκλιδώματα και στο δρόμο κυκλοφορούσαν ακόμη και τα απορριμματοφόρα οχήματα του δήμου!

Πηγή: www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: