Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Σπάμε για λίγο της ιδιότυπη ΑΠΟΧΗ μας που κάνει καλό στα νεύρα μας


Να τώρα που θα αναγκαστούμε να δώσουμε την δική μας άποψη για το θέμα διαδοχής στη ΝΔ.
Θέλουμε ένα κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης με διαφορετικό λόγο από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ,  και φυσικά μια παράταξη που να είναι ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση ,και την λεηλασία της χώρας από τους Τραπεζίτες.

Οποιαδήποτε ΨΗΦΟΣ δεν πηγαίνει στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη είναι όφελος για την κεντροδεξιά παράταξη και πλήγμα για τους βαρώνους που θεωρούν πως το κόμμα τους ανήκει.

Όπως και το 2009 πετύχαμε και βγάλαμε Πρόεδρο μακριά από τζάκια έτσι και τώρα θα δώσουμε την δική μας μάχη για να πάμε ένα βήμα πιο πέρα και να βάλουμε οριστικό τέλος στις οικογένειες Καραμανλή και Μητσοτάκη που νομίζουν πως οι οπαδοί της ΝΔ είναι πρόβατα και θα στηρίξουν τους επιγόνους τους.

Μέχρι την μέρα της εκλογής του νέου Προέδρου θα σας παρουσιάσουμε τις δικές μας απόψεις για το μέλλον της δεξιάς παράταξης στην Ελλάδα.

Η ηγεμονία της αριστεράς δεν θα σταματήσει με αρχηγούς που ντρέπονται για όσα πρεσβεύουν και γίνονται ουρά μια του ΠΑ.ΣΟ.Κ και μια της αριστεράς.

Εμείς δεν ξεχάσαμε το βρώμικο 1989 και φυσικά ποτέ δεν είδαμε με καλό μάτι όσους έκλειναν το μάτι στην αριστερά που κατέστρεψε την χώρα με τις αντιλήψεις της πριν ακόμα κυβερνήσει.

Άλλωστε και το ΠΑ.ΣΟ.Κ αριστερό κόμμα ήτανε που έλεγε όλα τα συνθήματα της αριστεράς και ήταν και πρωταθλητές στο κλέψιμο.

Το σημερινό δημόσιο είναι γεμάτο από πράσινα κομματόσκυλα που απομυζούν τον εθνικό μας πλούτο.

Συνδικαλιστές , ληστές της δημόσιας περιουσίας , επιχειρηματίες με την χορηγία του ελληνικού δημοσίου , εφοπλιστές με δάνεια από τις Τράπεζες που δεν αποπληρώνουν ΠΟΤΕ (τώρα τους τα πληρώνουμε όλοι εμείς) και κυρίως πολιτικοί μαριονέτες εξυπηρέτησης ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

Αυτή η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει , αυτή η Ελλάδα μας πέθανε όλους εμάς και έστειλε τα παιδιά μας στο εξωτερικό να βρουν δουλειές.

Όλοι αυτοί οι φθαρμένοι είναι και πάλι στην εξουσία με τον ΣΥΡΙΖΑ , και η ΝΔ είναι έρμαιο διαπλεκόμενων πολιτικών που έπαιρναν μίζες και έμειναν ατιμώρητοι.

Τις επόμενες μέρες και όσο εμείς που είμαστε πάρα πολύ κοντά στη βάση της ΝΔ θα έχουμε νιώσει τον σφυγμό της παράταξης αυτής , τόσο θα σας έχουμε εκτενές ρεπορτάζ από την μάχη που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ο νικητής δεν πρέπει να είναι μέρος του παλιού και σάπιου κατεστημένου. Ο νικητής δεν πρέπει να είναι ένας άλλος Τσίπρας . Γιατί μετά δεν θα υπάρχει παρά μόνο μια διέξοδος.

Η δημιουργία ενός νέου κεντροδεξιού κόμματος που θα πρέπει να είναι σε θέση γρήγορα να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας για να την οδηγήσει εκτός μνημονίων ΑΜΕΣΑ.

Μέσα στα μνημόνια δεν υπάρχει ζωή και όλοι εμείς έχουμε χρέος να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στους χαραμοφάηδες πολιτικούς και στις νοοτροπίες που καταδίκασαν την πατρίδα σε 400 δις ευρώ εξωτερικό χρέος!!!!

Η Ελλάδα θα βρει την λύση , αρκεί οι νεοέλληνες να αρχίσουν να μοιάζουν στους αρχαίους τους προγόνους.

Ραγιάδες αφήστε τους καναπέδες και την κριτική και κατεβείτε στο πεζοδρόμιο εκεί δίνονται οι αληθινές μάχες και όχι στα κομματικά γραφεία κύριοι της Λεωφόρου Συγγρού.

Άμα περιμένει η ΝΔ να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως ώριμο φρούτο και αφού ψήφισε και ΑΥΤΗ ως μη όφειλε το ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ας πάει καλύτερα στο διάβολο και αυτή και ας αφήσει τους νέους και τις νέες μας να δημιουργήσουν την δικιά τους κεντροδεξιά παράταξη από την αρχή.

Με νέο όνομα , νέα σύμβολα και κυρίως σαφή ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ εναντίον της αριστεράς θα πρέπει άμεσα να μπουν οι βάσεις για να γκρεμιστεί η διεφθαρμένη και ανιστόρητη αριστερά.

Η αριστερή διακυβέρνηση μας έχει στοιχίσει μέχρι τώρα πολλά δις ευρώ που θα τα αντιληφθούμε σε λίγους μήνες.

Όσοι ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι για το ΤΕΛΟΣ της Πατρίδας που είναι πλέον μια ΑΠΟΙΚΙΑ χρέους.

Δεν θα αποπληρώσουμε ΠΟΤΕ και θα πεθάνουμε ΧΡΕΟΜΕΝΟΙ. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε ακόμα και σήμερα για βιώσιμο χρέος είναι ΑΝΗΘΙΚΟ να πιστεύουμε ακόμα στο ψέμα της ανάπτυξης την ώρα που ξεπουλιέται κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας.Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: