Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Απόστολο Τζιτζικώστα


Επίσκεψη αυτή την ώρα κάνει ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας στο παλιό Δημαρχείο της Αθήνας στην οδό Λιοσίων 22.
Η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι υπάλληλοι στις διάφορες διοικητικές υπηρεσίες ήταν ιδιαίτερα θερμή.

Ο κ. Τζιτζικώστας ενημερώθηκε από υπαλλήλους, εργαζόμενους και συνδικαλιστές στο Δήμο Αθηναίων για τις συνθήκες λειτουργίας του Δήμου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για ζητήματα που έχουν σχέση με την πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός εκείνος, που μπορεί να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο την ανάπτυξη στη χώρα και την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Αυτό που χρειάζεται είναι να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στη βελτίωση του ‘Καλλικράτη’ και βέβαια στην αποδέσμευση κονδυλίων, τα οποία θα υποστηρίξουν τις αρμοδιότητες της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, Δήμων και Περιφερειών, προκειμένου να μπορούν να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και να φέρουν μετρήσιμο και ουσιαστικό αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας. Η πραγματικότητα είναι ότι οι Δήμοι και οι Περιφέρειες της χώρας έχουν εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, που δουλεύει κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Κι αυτό πρέπει να βελτιωθεί άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: