Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπατριώτες, μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων του Λαυρίου, φίλοι Λαυριώτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη», τον Σύλλογο Κρητών «Η Μεγαλόνησος», τον Σύλλογο Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών, τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης», διοργανώνει την 10η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της, σε μια προσπάθεια που έγινε θεσμός. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25/10/2015 από τις 9:00 έως 13:30 στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα Λαυρίου.

Η 10η αιμοδοσία του Συλλόγου περιέχει έναν ακόμα ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς έχει λάβει χαρακτήρα «πανελλήνιας εμβέλειας». Και τούτο διότι, οι φορείς που την στηρίζουν, προερχόμενοι από διαφορετικές περιοχές, επροσωπούν τον ελληνισμό εν συνόλω, δηλαδή τόσο τον μητροπολιτικό όσο και τον οικουμενικό. Η συνεργασία τόσων συλλόγων μας γεμίζει αισιοδοξία ότι η αιμοδοσία αυτή θα αποτελέσει ορόσημο για το μέλλον. Σας καλούμε, λοιπόν, να στηρίξετε αυτό το μοναδικό εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ενισχύοντας με την συμμετοχή σας την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.

Σας ενημερώνουμε, ότι όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποηθεί στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα έχουν τη δυνατότητα, απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία όποτε οι ίδιοι ευκαιρίσουν.

«Δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας»

Για την Ε.ΠΟ.Ν.Α.

Ο Πρόεδρος                                                                                    Η Γενική Γραμματέας
Αλέξανδρος Εφραιμίδης                                                                  Σαχσανίδη Αναστασία

Δεν υπάρχουν σχόλια: