Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Η «πατροκτονία» του Κυριάκου Μητσοτάκη: Δεν είμαι γκαντέμης, είμαι γουρλής


«Πήγα Πρέβεζα και κληρώθηκε το Τζόκερ, μήπως είμαι γουρλής;» αναρωτιέται ο βουλευτής της ΝΔ «απαντώντας» σε όσους θεωρούν τον ίδιο, τον πατέρα του και όλη την οικογένειά του «γρουσούζηδες»Με μια απρόσμενη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter ξεκίνησε την ημέρα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κύριος Μητσοτάκης δεν ασχολήθηκε με την πολιτική επικαιρότητα, τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας, ή τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, αλλά... με το Τζόκερ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το «περίεργο», αλλά το είδος του σχολίου που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.«Πήγα χθες Πρέβεζα και αμέσως μετά κληρώθηκαν 6 εκ. στο τζόκερ!! Γουρλής;;» αναρωτιέται με πολύ χιούμορ ο βουλευτής, αφήνοντας σαφώς πολλούς υπαινιγμούς προς όσους θεωρούν τον ίδιο, την οικογένειά του και ιδίως τον πατέρα του «γρουσούζηδες». Πολλοί μπορεί να πίστεψαν πως πρόκειται για ένα από τα γνωστά «τρολ» του Twitter, όμως όχι, το tweet έγινε από τον προσωπικό λογαριασμό του υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι άλλωστε κοινώς γνωστή η... λαϊκή πεποίθηση πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει τη φήμη «κακοτυχίας» να τον συνοδεύει, με πολλούς προληπτικούς να αποφεύγουν όχι μόνο να τον συναντήσουν, αλλά και να τον... μελετήσουν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πολύ χιούμορ βρήκε την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, συνδέοντας την παρουσία του στην Πρέβεζα με την κλήρωση του Τζόκερ που απέφερε 5,8 εκατ. ευρώ σε έναν και μοναδικό, ομολογουμένως, πολύ τυχερό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: