Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Ελένη Βαΐτσου: «Αντιμετώπισα συμπεριφορές πολύ άσχημες»Για το ξεκίνημα της στην Κύπρο, μίλησε η τηλεοπτική «Μελίνα» της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο»Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό που μετακόμισε στην Κύπρο, για να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο», αποκάλυψε η όμορφη ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου. «Την πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Άφησα τα πάντα. Δεν είχα πάει ποτέ στην Κύπρο. 

Δεν είχα καν μπει σε αεροπλάνο μέχρι τότε. Μετά βέβαια ταξίδεψα πολύ. Ξεπέρασα και αυτήν τη φοβία μου. Ήταν βαρύς και ο φόρτος δουλειάς. Πιέστηκα ψυχολογικά. Ήρθα αντιμέτωπη με ένα χώρο που 6εν ήξερα. Με κούρασε ΟΤΙ δεν ερχόμουν συχνά στην Ελλάδα. Δεν έβλεπα τους δικούς μου, τους φίλους μου. Έκοψα όλες μου τις συνήθειες και τα χόμπι μου. Δεν είχα χρόνο να πάω ούτε για καφέ. Ήμουν σε έναν τόπο όπου δεν είχα φίλους και πιέστηκα ψυχολογικά από τον τρόπο που μου φέρθηκαν κάποιοι άνθρωποι. Η αρχή ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Αντιμετώπισα συμπεριφορές πολύ άσχημες», αποκάλυψε η τηλεοπτική «Μελίνα».


Στην ίδια συνέντευξη, μίλησε για την επιθετικότητα που δέχτηκε από μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και πώς από όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία, κατάφερε να βγει πιο δυνατή.«Βίωσα επιθετικότητα από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.


 Ένιωσα πολύ μεγάλη μοναξιά, έστω και αν δούλευα επί δεκαπέντε ώρες την ημέρα με ανθρώπους. Δεν τους ήξερα και ήταν δύσκολο να τους εμπιστευτώ και να τους μιλήσω. Ανακάλυψα τα όρια μου, τις ψυχικές και σωματικές αντοχές μου. 


Έμαθα να είμαι περισσότερο υπομονετική με ανθρώπους και καταστάσεις, πήρα μια ιδέα για το πώς είναι ο χώρος, περισσότερο στην Κύπρο. Έμαθα να ανέχομαι περισσότερα πράγματα, αλλά ταυτόχρονα να μην επιτρέπω κάποια άλλα να με επηρεάζουν και να με ρίχνουν ψυχολογικά. Για παράδειγμα, δεν ανέχομαι την κοροϊδία. Αν τώρα ο άλλος θεωρεί ότι κατάφερε να με κοροϊδέψει, εγώ πλέον θα του φερθώ σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν θα το αφήσω να με αγγίξει», ήταν τα λόγια της ηθοποιού στο «Εγώ Weekly».


Δεν υπάρχουν σχόλια: