Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Μέλη της Σπίθας αποδοκίμασαν τον Άδωνι: «Γερμανοτσολιάδες είστε»


 Την έντονη αποδοκιμασία μελών της Σπίθας Θεσσαλονίκης δέχτηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης που βρέθηκε στην 74η επέτειο του ολοκαυτώματος των Κερδυλλίων.Μέλη της Σπίθας Θεσσαλονίκης, που παρευρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη των διακοσίων πενήντα εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς, τον πλησίασαν στο καφενείο του χωριού και τον ρώτησαν το λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο ίδιος δηλώνει ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι».

«Η Γερμανία είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Θέλετε να φύγουμε;», ακούγεται να απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης, με κάποια από τα μέλη να του φωνάζουν «γερμανοτσολιάδες είστε».

Σε ανακοίνωσή της η Σπίθα Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Η Σπίθα Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε στην 74η επέτειο του ολοκαυτώματος των Κερδυλλίων, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη των διακοσίων πενήντα, αδίκως εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς. Δυστυχώς στην εκδήλωση, συναντήσαμε και σύγχρονους Εφιάλτες, συνεργάτες των Γερμανών που αντί να εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό, έχουν γίνει η φωνή των οικονομικών εισβολέων μέσα στη Βουλή! Στο καφενείο του χωριού, ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υποψήφιο αρχηγό της Ν.Δ. Σε ερώτησή μας για το τί ακριβώς ήρθε να κάνει στα ιερά χώματα των Κερδυλλίων,αφού δηλώνει εδώ και χρόνια ότι οι "Γερμανοί είναι φίλοι μας", απάντησε κυνικά λέγοντας ότι Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!! Θέλετε να φύγουμε? μας ρώτησε εκβιαστικά. Απαντήσαμε λέγοντάς του ότι θα είναι καλύτερα να φύγει η Γερμανία, γιατί αυτοί δεν συμπεριφέρονται ως Ευρωπαίοι, αφού καταστρέφουν για τρίτη φορά τους λαούς της Ευρώπης! Για να γλυτώσει, μη έχοντας απαντήσεις,έριξε τις ευθύνες στο Σύριζα.Φυσικά, του είπαμε ότι τους θεωρούμε όλους (το κομματικό σύστημα) ίδιους, από τη στιγμή που συνδιαλέγονται με τον κατακτητή.Ο κόσμος που παρακολουθούσε τον διαξιφισμό αντέδρασε έντονα και τον αποδοκίμασε, υπενθυμίζοντας του, τις χιλιάδες των συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν στον βωμό των Μνημονίων που ο ίδιος, ανερυθρίαστα, υπέγραφε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: