Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Προτάσεις για την ανεργία αναμένουν (ελπίζουμε όχι μάταια) οι νέες και οι νέοι μας από τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ


Καθώς φουντώνει η μάχη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ , όλο και περισσότεροι συμπολίτες μου με ερωτούν μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ,πως θα αντιμετωπίσουν οι επίδοξοι αρχηγοί της ΝΔ  το μέγιστο θέμα της ανεργίας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.
"Χόρτασαν" λόγια για άνοιγμα της αγοράς εργασίας για ιδιωτικοποιήσεις και επενδύσεις που δεν έγιναν και βαρέθηκαν τα πενιχρά επιδόματα ανεργίας που είναι για λίγους.

Μόλις 110.000 πήραν επίδομα τον Σεπτέμβριο ενώ οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ κοντέουν τις 900.000.

Και βέβαια το πρόβλημα της ανεργίας είναι μάστιγα για την Πατρίδα και οι θεατρινισμοί της αριστεράς δεν βοήθησαν στο να μειωθεί έστω και λίγο η ανεργία στην Πατρίδα μας.

Αντίθετα αυξάνεται , και θα συνεχίσει να αυξάνεται όσο ακολουθούνται ανεύθυνες και αντιαναπτυξιακές μνημονιακές πολιτικές.

Θα θέλαμε και εμείς να μάθουμε τις απόψεις τους , αφού μόνο του Άδωνι και του Μητσοτάκη γνωρίζουμε τις νεοφιλελεύθερες οικονομικές τους απόψεις που μάλιστα ο πρώτος χαρακτήριζε παλιότερα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ευλογία!!!!

Πιστεύουμε πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο μόνος που δεν συμφωνεί με τις ατελέσφορες μνημονιακές πολιτικές ,και για τον λόγο αυτό θεωρούμε πως πρέπει να φανεί και στην κοινωνία η διαφοροποίησή του με όσους κυβέρνησαν την  περίοδο 2012 -2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: