Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Καταζητούν ζωντανή ή νεκρή καλλονή από την Αλβανία που εργαζόταν στην Πάτρα!

Ανθρωποκυνηγητό σε τρεις χώρες έχει εξαπολύσει η Αλβανική Μαφία προκειμένου να ανακαλύψει νεαρή γυναίκα η οποία μέχρι πριν μερικά χρόνια εργαζόταν στην Πάτρα και εξαφανίστηκε μαζί με μεγάλο χρηματικό ποσό που προερχόταν από παράνομες δραστηριότητες των «αφεντικών» της διακίνησης γυναικών και ναρκωτικών στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Η 28χρονη κοπέλα που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα και εργαζόταν σε διάφορα μπαρ παρουσιαζόταν με Ελληνικά ονόματα που παρέπεμπαν σε Χριστιανή Ορθόδοξη παρά το γεγονός ότι ήταν Μουσουλμάνα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας η πανέμορφη μελαχρινή Αλβανίδα που είχε «αγορασθεί» από την Αλβανική Μαφία στη χώρα της με τη συγκατάθεση του πρώην συζύγου της (!) έναντι ευτελούς χρηματικού ποσού, εργαζόταν ως κολ-γκερλ.

Τα χρήματα που έπαιρνε ωστόσο από τη νόμιμη δουλειά της, ως σερβιτόρα, αλλά και από την παράνομη (και ήταν από τα πλέον ακριβοπληρωμένα κολ-γκερλ της περιφέρειας καθώς χρέωνε την κάθε επίσκεψη από 250- 1000 ευρώ) πήγαιναν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους στα χέρια του δικτύου που την είχε προωθήσει στην Ελλάδα.

Ένα από τα αφεντικά της Αλβανικής Μαφίας στην Ελλάδα που παρουσιαζόταν και ως συγγενής της 28χρονης, την ερωτεύτηκε, φρόντισε να την παντρέψει με Έλληνα υπήκοο με εικονικό γάμο και να της εκδώσει νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έμεναν στο ίδιο σπίτι μαζί με τη νόμιμη σύζυγο του Αλβανού αρχιμαφιόζου.

Η κοπέλα κέρδισε σταδιακά την εμπιστοσύνη του και απέκτησε πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς (αφού έκανε αναλήψεις και καταθέσεις για λογαριασμό του) που ήταν τελικώς λογαριασμοί που αφορούσαν όλο το παράνομο δίκτυο σε Αλβανία-Ελλάδα-Ιταλία.

Στο μεταξύ η 28χρονη γνώρισε έναν νεαρό Έλληνα, τον οποίο έπεισε να τη βοηθήσει. Μια μέρα βγήκε από το σπίτι της να πάρει τσιγάρα και εμφανίστηκε. Μαζί της εξαφανίστηκαν και πάνω από 900.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις που μεταφέρθηκαν σε μυστικούς λογαριασμούς «φορολογικών παραδείσων».

Παρά το μυστικό ανθρωποκυνηγητό που έχει ακολουθήσει (και δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι φανερό) τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες εξαφανίστηκαν και τα μέλη της οικογένειάς της στην Αλβανία, χωρίς κανείς να γνωρίζει την τύχη τους.

http://www.patranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: