Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Η φοροκαταιγίδα , η κακή μας "μοίρα" και ο Απόστολος Τζιτζικώστας


16 του μήνα και οι συνέλληνες έχουν αρχίσει και συνειδητοποιούν πως η φοροκαταιγίδα που πρώτοι σας είχαμε προαναγγείλει πριν ακόμα τις πρόσφατες εκλογές, φτωχοποιεί ακόμα μεγαλύτερα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας.


Και όσο η κυβέρνηση δεν έχει αντίπαλο ικανό να της πάρει την εξουσία τόσο όλοι εμείς θα καλούμαστε να πληρώνουμε συνεχώς και νέους φόρους για να ανακεφαλαιοποιούνται οι συστημικές Τράπεζες που ήδη έχουν στοιχίσει δις ευρώ στους δύσμοιρους Έλληνες πολίτες.

Η πρόσβαση σε αυτές είναι για ολίγους και εκλεκτούς της εκάστοτε κυβέρνησης αφού τα δάνεια που χορηγούν αφορούν τους ολίγους.

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι(και περισσότεροι) μη προνομιούχοι ξεπουλάμε όσο-όσο την ιδιωτική μας ακίνητη περιουσία για να βγάλουμε μερικούς ακόμα μήνες με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Η "αξιοπρέπεια" του ΣΥΡΙΖΑ μας στοιχίζει πολύ ακριβά αφού ματώνουμε κυριολεκτικά για να είμαστε (όσο το δυνατόν) συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και να μπορούμε να βάζουμε και ένα πιάτο φαγητό για τα παιδιά μας.

Όσοι άτυχοι (όπως ο γράφων) δεν έχουν παιδιά παρηγορούνται από το γεγονός πως δεν ταλαιπωρούν αθώα πλάσματα αφού δεν έχουν  να τους προσφέρουν όσα θα επιθυμούσαν.

Τις επόμενες μέρες και όσο ακόμα εμείς εδώ αντέχουμε να πληρώνουμε ακόμα την σύνδεσή μας στο διαδίκτυο (και αυτό πολυτέλεια είναι) θα έχετε όλοι εσείς την αδέσμευτη πληροφόρηση που χρειάζεστε για να καταλάβετε πως όσα σας γράφουμε εδώ και μια επταετία ισχύουν ΑΠΟΛΥΤΑ.

Δυστυχώς οι πολίτες δεν μας ακολούθησαν , δεν μας διάβασαν όσο έπρεπε ή μας αγνόησαν.

Δυστυχώς για εμάς όλες μας οι προβλέψεις βγήκαν αληθινές και έτσι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ που παρουσιάζαμε είναι παρών και γίνεται χειρότερος μέρα με την μέρα με την εφαρμογή μνημονιακών μέτρων που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της Πατρίδας.

Δυστυχώς οι Έλληνες δεν έδειξαν σοβαρότητα ούτε στις πρόσφατες εκλογές και έτσι σήμερα έχουμε τα ίδια και χειρότερα χάλια ως χώρα με αυτά που είχαμε μπαίνοντας στο πρώτο μνημόνιο.

Οι λίγοι που πλουτίζουν δεν αφορούν εμάς. Άλλωστε εμείς δεν το παίζουμε φιλολαϊκοί , είμαστε κομμάτι μιας μεσαίας τάξης που διαλύθηκε από λάθος πολιτικές , από ανίκανους πολιτικάντηδες και ηγεσίες κομμάτων που δεν αντέχουν σε καμιά κριτική.

Πολλοί μας ρωτούν γιατί βιαστήκαμε να πάρουμε θέση και να ταχθούμε στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Αδυναμίες του έχουμε διαπιστώσει αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως είναι καλύτερος στις παρούσες συνθήκες ώστε να διατηρηθεί (εάν το καταφέρει ενωμένη η κεντροδεξιά παράταξη) όσοι απέμεινε δηλαδή γιατί για εμάς και οι ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛ αλλά και της Χρυσής Αυγής σε ένα ποσοστό είναι εν δυνάμει ψηφοφόροι μιας πατριωτικής κεντροδεξιάς που θα αρθρώσει ΚΑΘΑΡΟ πολιτικό λόγο απέναντι σε μια αριστερά που ακόμα και σήμερα πιστεύει σε παρωχημένες αντιλήψεις σε πολλούς τομείς.

Τα απολιθώματα του Μαρξ και του Λένιν είναι σήμερα περισσότερο επικίνδυνα από ΠΟΤΕ.

Η  ιδεολογική σύγκρουση αριστεράς-δεξιάς έχει και σήμερα αξία όσο και εάν τα συστημικά ΜΜΕ (που χρόνια τώρα προπαγανδίζουν την αριστερή ιδεολογία) είναι στην πλευρά μιας αριστερής ψευτοκουλτούρας που επικράτησε σε όλη την μεταπολίτευση στην πατρίδα μας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν είναι ούτε Μεϊμαράκης , ούτε Γεωργιάδης ,ούτε Μητσοτάκης .

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη έστω και την τελευταία στιγμή με χαροποίησε γιατί δείχνει πως σε αυτό το κόμμα δικαίωμα στο όνειρο πρέπει να έχουν ΟΛΟΙ όσοι πολεμούν για αυτή.

Οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι ήταν οι Καραμανλήδες , και τι εστί Μητσοτακέϊκο.

Ξέρουν πολύ καλά τα τζάκια του κόμματος , γνωρίζουν τους ανεπάγγελτους πολιτικούς της από εδώ πλευράς και κυρίως γνωρίζουν την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ όλων αυτών που έβγαινα για χρόνια βουλευτές και άφηναν τα γαλάζια παιδιά όχι μόνο στην ΠΕΙΝΑ αλλά και στην απαξία της αριστερής ιδεολογίας που και οι ίδιοι υπηρετούσαν.

Εμείς λοιπόν οι αποκλεισμένοι για δεκαετίες από όλους τους κομματικούς μηχανισμούς του κόμματος, εμείς που βάλαμε πλάτη για να βγει και ο Σαμαράς αρχηγός (και μετά και αυτός μας ξέχασε) θέλουμε απλώς το κόμμα της ΝΔ να περάσει σε ΚΑΘΑΡΑ χέρια.

Πείτε μου εσείς εκεί έξω ένα σκάνδαλο που να έχει εμπλακεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας και εγώ θα σταματήσω να στηρίζω την υποψηφιότητα του.

Πείτε μου γιατί πρέπει να ψηφίσω τον Άδωνι Γεωργιάδη που μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής όταν εγώ μετράω περισσότερα χρόνια στην παράταξη από ό,τι ο ίδιος.

Άλλωστε σαν βουλευτής του ΛΑΟΣ πολλές δηλώσεις του πλήγωσαν αφάνταστα την παράταξη.

Για την Siemens δεν θα αναφερθούμε όλοι ξέρουν. Για τον προσωρινό Πρόεδρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη έχασε πρόσφατα από τον Τσίπρα με 7,5 ποσοστιαίες μονάδες!!!

Για όλους αυτούς τους λόγους και για ακόμα περισσότερους που θα σας εξηγήσουμε στην πορεία εμείς προτιμάμε τον άφθαρτο 37χρονο Απόστολο Τζιτζικώστα από όλους του υπολοίπους.

Το γεγονός πως είναι και μακριά από την Αθήνα και τις "βρωμιές" μας κάνει ακόμα πιο θετικούς στη δική του στήριξη.

Άλλωστε οι διαφορετικές απόψεις  μέσα στη ΝΔ θα εκδηλωθούν στο επόμενο συνέδριο που θα γίνει αναγκαστικά σε μερικούς μήνες,και εκεί θα εκφραστούν όλες οι τάσεις του κόμματος.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: