Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Πραξικόπημα Μεϊμαράκη στην εκλογική διαδικασία


ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ 

Το πραξικόπημα από το Μεϊμαράκη έγινε. Και έγινε από τον ίδιο!!!
Ενώ οι όροι της διαδικασίας είχαν συμφωνηθεί από το πρωί, δηλαδή η ψηφοφορία να γίνει με βάση τους καταλόγους του 2009, οι κάλπες να είναι -15% σε σχέση με το 2009, και η συμμετοχή για όλους 3 ευρώ, ο "μεταβατικός" και υποψήφιος Πρόεδρος Ευάγγελος Μεϊμαράκης εισέβαλε, την ώρα που θα ξεκινούσε η ψηφοφορία των μελών, στο χώρο που συνεδρίαζε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και κάλεσε τον εκπρόσωπό του Θοδωρή Αμπατζόγλου να αποχωρήσει.


"Θοδωρή μάστα να φύγουμε του είπε", με απαξιωτικό ύφος προς την ΚΕΦΕ. Δε σταμάτησε όμως εκεί η χυδαιότητα. Απευθύνθηκε με τους πιο υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Γενικό διευθυντή τη ΝΔ κ. Τσιμάρα λέγοντάς του "είσαι μαλάκας, είσαι γελοίος, είστε όλοι γελοίοι", διαλύοντας την διαδικασία λίγο πριν ολοκληρωθεί.


Την προσεχή Πέμπτη, η τεχνική επιτροπή του κόμματος, παρουσίαση εκπροσώπων των υποψηφίων, θα άνοιγε τις προσφορές.


Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται προσπάθειες από τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο προκειμένου να συγκληθεί εκ νέου η ΚΕΦΕ.

Σημειώστε ότι υπήρχε ειλημμένη απόφαση την προσεχή Πέμπτη, η τεχνική επιτροπή του κόμματος, παρουσία των εκπροσώπων των υποψηφίων, να ανοίξει τις προσφορές για την διεξαγωγή της διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: