Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Άδωνις: Συγγνώμη για την εικόνα της ΝΔ στην ΚΕΦΕΟ βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε δημόσια από τους υπόλοιπους υποψηφίους συνάντηση πριν τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ Mε παρέμβασή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Mega» ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την άνευ προηγούμενου εξέλιξη που είχε η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ), το απόγευμα της Τρίτης,

Ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος υπογράμμισε παράλληλα ότι διακόπτει την περιοδεία του λόγω των γεγονότων και ζήτησε να συναντηθούν όλοι οι υποψήφιοι πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ σήμερα για να λυθούν όλα τα ζητήματα.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλο τον κόσμο ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ για την εικόνα που έδωσε χθες η ΝΔ. Δεν είναι αυτά τα προβλήματα του κόσμου και δεν είναι αυτή η πραγματική ΝΔ που θέλουμε», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε: «Διακόπτω την περιοδεία μου και ζητώ συγνώμη από τους κατοίκους της Δράμας γιατί σήμερα μου είχαν οργανώσει μια εκδήλωση που αναμένετο προσέλευση μεγαλύτερη από της Χαλκιδικής, με πάνω από 500 άτομα, αλλά κατεβαίνω στην Αθήνα και ζητώ συνάντηση των τεσσάρων συνυποψηφίων πριν την ΚΟ ώστε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να τελειώσουν όλα τα διαδικαστικά σήμερα, να λυθούν όλα τα θέματα σήμερα, να σταματήσει η ΝΔ να δίνει αυτή την ντροπιαστική εικόνα και βεβαίως να ασχοληθούμε τόσο με τη δημοκρατική διαδικασία εκλογής αρχηγού όσο και κυρίως με την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ σημείωσε «δεν μπορεί την ώρα που ο κ. Τσίπρας χάνει ένα βουλευτή, την ώρα που ο κ. Τσίπρας φέρνει στη Βουλή τα χειρότερα και σκληρότερα μέτρα όλων των εποχών, την ώρα που ο κ. Τσίπρας έχει δυο υπουργούς του που τους έχουν πιάσει με ψευδές πόθεν έσχες και που κινδυνεύουν ακόμα και με έκπτωση από το αξίωμα, την ώρα που καταρρέει όλο το λεγόμενο εναλλακτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο κέρδισε τις εκλογές, κοροϊδεύοντας τους Έλληνες, αυτή την ώρα η ΝΔ αντί να ασχολείται με την αντιπολίτευση που πρέπει να κάνει στον κ. Τσίπρα για να βοηθήσουμε τον κόσμο, να ασχολείται με το εάν ο πρόεδρος της ΝΔ είπε γαλλικά ή δεν είπε και τι γαλλικά είναι αυτά, από το εάν ο γενικός διευθυντής τα παίρνει ή δεν τα παίρνει, από το εάν ο γενικός γραμματέας βοηθάει τον ένα ή τον άλλο, δεν είναι αυτή η ΝΔ».

Τέλος ερωτηθείς γιατί έκανε την πρόταση για τη συνάντηση δημοσίως, είπε πως «όταν αρχίζουν οι συμπεριφορές να πηγαίνουν σε επίπεδο "γαλλικών", καλό είναι να είναι όλα δημόσια από εδώ και μπρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: