Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Όλο και περισσότερα στελέχη της ΝΔ στο πλευρό του Απόστολου ΤζιτζικώσταΜετά τον Νότη Μηταράκη βουλευτή Α΄Αθήνας της ΝΔ  , την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου βουλευτή Β' Αθήνας της ΝΔ  , τον Κώστα Σκρέκα πρώην Υπουργό Ανάπτυξης βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ όλο και περισσότερα στελέχη της ΝΔ συσπειρώνονται γύρω από τον Απόστολο Τζιτζικώστα προσβλέποντας πως μόνο αυτός μπορεί να αλλάξει τις δομές του κόμματος και να το οδηγήσει σε νίκη στις προσεχείς εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν. Το γεγονός πως δεν έχει καμία δέσμευση , πως δεν έχει εμπλακεί σε κανένα σκάνδαλο , πως δεν ανήκει σε κανένα τζάκι , πως δεν ψήφισε ΠΟΤΕ κανένα μνημόνιο και κυρίως το γεγονός πως ελάχιστα καταλαβαίνει από κομματικούς μηχανισμούς και έχει  ευρύτερη αποδοχή στην ελληνική κοινωνία τον καθιστούν ιδανικό για να επικρατήσει στη δύσκολη μάχη για το μέλλον της κεντροδεξιάς παράταξης στην Ελλάδα.

Άλλωστε είναι μόλις 37 ετών και οι απόψεις του είναι το ίδιο φρέσκες με την ηλικία του. Στηλίτευσε τα λάθη της διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και κατάφερε να εκλεγεί Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κόντρα στον υποψήφιο της ΝΔ Γιάννη Ιωαννίδη  και συγκεντρώνοντας το εκπληκτικό ποσοστό του 71% !!!! στο δεύτερο γύρο .

Χαρακτηριστικό της ανανέωσης που θέλει να κάνει στο κόμμα είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι που υπέγραψαν για την υποψηφιότητά του ήταν ηλικίας κάτω από τα 40 έτη.

Ακόμα και στην Αθήνα παρόλο που οι άλλοι τρεις υποψήφιοι για την Προεδρία είναι από την εκλογική περιφέρεια της Β' Αθήνας  πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν ταχθεί και στο πλευρό του και εργάζονται καθημερινά για αυτόν.

Τα γραφεία του στην Αθήνα στην οδό Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) στον τρίτο όροφο συγκεντρώνουν καθημερινά πολύ κόσμο που εργάζεται για να γίνει γνωστή η υποψηφιότητα του σε κάθε γωνιά της Αθήνας.

Στη Βόρεια Ελλάδα σαρώνει άλλωστε και η μάχη θα δοθεί στο πόσες ψήφους θα μπορέσει να συγκεντρώσει στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Τις επόμενες μέρες θα σας αποκαλύψουμε τι θα ψηφίσουν τα περισσότερα στελέχη της ΝΔ σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Μην περιμένετε δημόσιες τοποθετήσεις αφού ως γνωστόν το γεγονός πως υπάρχουν τρεις υποψήφιοι από την Β' Αθήνας θα τους κάνει να είναι πολύ "διπλωμάτες" στις δημόσιες τοποθετήσεις τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: