Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Δυο εβδομάδες διαδικτυακής αποχής θα μας κάνουν καλό


Υπάρχουν και ευχάριστες ειδήσεις εκτός από την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την αρχηγία της ΝΔ.

Έρχεται να προστεθεί στην ευχάριστη έκπληξη της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα που ίσως αποτελέσει και την μεγάλη έκπληξη αυτής της εκλογικής διαδικασίας.

Η άλλη "ευχάριστη" είδηση αυτής της εβδομάδας είναι πως θα σας αφήσουμε στα ...μεσάνυχτα σας για τις επόμενες 15 ημέρες.

Ο δικός μας σχολιασμός άλλωστε είναι ενοχλητικός στους οικονομικά ισχυρούς, και τελικά η μικρή μας διαδικτυακή φωνή θα σιγήσει αρχικώς για δεκαπέντε ολόκληρες μέρες.

Θα ακούτε βέβαια τις τσιρίδες και τα μαχαιρώματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης , τα ψέματα του Τσίπρα και του Καμμένου για τον χαμηλό ΦΠΑ στα νησιά που από σήμερα πήγε στο 30% και ένα σωρό άλλες ειδήσεις για την φοροκαταιγίδα που έρχεται για όλους μας.

Βέβαια για ακόμη μια φορά οι οικονομικά ισχυροί έχουν πετύχει να έχουν μικρότερα βάρη από τους μεσαίους που έκαναν το λάθος να πιστέψουν στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.

Μόνιμα θύματα και της αριστερής κυβέρνησης όσοι έφτιαξαν κάτι στη ζωή τους. Αναγκαζόμαστε να πουλάμε τα ακίνητα που μας άφησαν οι γονείς μας για ένα κομμάτι ψωμί και δεν έχουμε καμιά διάθεση να εξακολουθούμε να ισχυριζόμαστε πως σεβόμαστε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που ψήφισε την ΟΡΙΣΤΙΚΗ καταδίκη της Πατρίδας μας. Δεν θεωρούμε πως είμαστε ΟΛΟΙ μας το ίδιο Έλληνες και το γράφουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ χωρίς να φοβόμαστε τις επιπτώσεις.

Δεν θεωρούμε Έλληνες τους εφοπλιστές που αλλάζουν σημαία στα πλοία τους για να γλιτώσουν τους φόρους , δεν θεωρούμε Έλληνες τους πολίτες που έβγαλαν τα χρήματά τους στην Ελβετία και τώρα μας κάνουν και μαθήματα πατριωτισμού , δεν θεωρούμε Έλληνες όλους αυτούς που με την ΨΗΦΟ τους έδωσαν την δύναμη στους πολιτικούς να συνεχίσουν το ξεπούλημα της Πατρίδας.

 Οι πολιτικές μας πεποιθήσεις είναι γνωστές στους αναγνώστες μας, επίσης γνωστό είναι και το γεγονός πως εμείς εδώ σας γράφαμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ για ό,τι έρχεται.

Γνωρίσαμε την χλεύη "δημοσιογράφων" για τις δυσοίωνες προβλέψεις μας από το 2008 , γνωρίσαμε διώξεις από τους οικονομικά ισχυρούς που δήθεν θίξαμε την "εντιμότητά" τους και τέλος βαρεθήκαμε να απευθυνόμαστε σε πολίτες που κοιτάνε το ατομικό τους συμφέρον και μαλακίζονται όταν η Πατρίδα βουλιάζει.

Η δική μας παρουσία ήταν "προβληματική" από την πρώτη μέρα(σας καλούμε να δείτε την πρώτη μας ανάρτηση) που σκάσαμε μύτη ως ΟΥΦΟ στον διαδικτυακό βόθρο που εξαρχής είχε διαμορφωθεί. Τότε ακόμα δεν είχαν μπει οι συστημικοί παίχτες αλλά υπήρχαν οι ψεκασμένοι , οι οπαδοί της βίας και φυσικά οι ανώμαλοι οπαδοί κάθε φαυλότητας!!


Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας , για την "ανοχή" σας στις δικές μας ιδιαιτερότητες και κυρίως ευχαριστούμε τον Θεό που δεν χαλάσαμε μαζί τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: