Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ενδιαφέρουσα έρευνα από την αντικειμενική zougla.grΟι ΑΝ.ΕΛ είναι εκτός Βουλής σύμφωνα με την δημοσκόπηση της ιστοσελίδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού οι σχέσεις τους είναι άριστες.Όμως φαίνεται πως αυτή την φορά ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα έχει με ποιον να εφαρμόσει το μνημόνιο που έφερε προς ψήφιση στην Ελληνική Βουλή. Ενδεικτικά είναι επίσης τα στοιχεία εκείνα που αφορούν το τρίτο κόμμα αφού φαίνεται πως ο εφιάλτης του Μιχαλολιάκου και της παρέας του ήρθε για να μείνει στο πολιτικό σκηνικό όσο υπάρχουν μνημόνια φτώχειας , υποταγής και εξαθλίωσης.

Είναι φανερό πως οι πολίτες δεν έχουν πειστεί πως η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση και δεν την θεωρούν επικίνδυνη για την Αστική μας Δημοκρατία. Για τον λόγο αυτό την βάζουν εκ νέου στην Ελληνική Βουλή και με περισσότερες ψήφους από ό,τι φαίνεται και από αυτή εδώ την έρευνα.

Η διαρροή ψηφοφόρων της ΝΔ προς τα δεξιά της συνεχίζεται , κάτι που πρώτοι σας είχαμε πει εδώ και μήνες. Ο χειρισμός της προηγούμενης κυβέρνησης στην καταπολέμηση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής αποδεικνύεται παντελώς λανθασμένη.

Τα αποτελέσματα θα τα δούμε το βράδυ της Κυριακής όταν για πρώτη φορά κόμμα το οποίο πιστεύει στο Ναζισμό στην Ελλάδα θα βρεθεί να έχει διψήφιο ποσοστό. Κάτι τέτοιο δεν έχει πετύχει κανένα κόμμα ακροδεξιό από την μεταπολίτευση έως σήμερα.

Εμείς ακόμα διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας και βλέπουμε πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ όπως έχετε ήδη διαβάσει σε άλλη μας σημερινή ανάρτηση. Έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε πως η zougla.gr δίνει πρωτιά της ΝΔ έξι μέρες πριν ψηφίσουν οι πολίτες για το μέλλον της πατρίδας μας. Η ενίσχυση της Χ.Α γίνεται εδώ και μήνες συστηματικά αφού ουδείς συνομιλεί μαζί της , τα κανάλια της διαπλοκής δεν την φιλοξενούν και ατυχώς την απέκλεισαν από το ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών. Τώρα αρκετοί συμπολίτες μας θα την ψηφίζουν αναζητώντας εκεί όσοι είναι δεξιοί και αντιμνημονιακοί την σωτηρία της χώρας.

Ο λαός πολλές φορές και στο παρελθόν έχει ψηφίσει λάθος και εάν βγάλει Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή τότε οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε νέες περιπέτειες πολύ χειρότερες από τις σημερινές.

Άμα θέλουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες το καλό της Πατρίδας ας δώσουν ΚΑΘΑΡΗ νίκη σε ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ ή εάν θέλουν να δοκιμάσουν και κάτι διαφορετικό ας βγάλουν πρώτους τους κομμουνιστές ή τους Ναζιστές.

Οι Κυβερνήσεις συνεργασίας είναι πιο διαπλεκόμενες από τις μονοκομματικές και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν όλοι όσοι μιλούν για αυτές.

Εμείς δεν θα φοβηθούμε να πάρουμε θέση 1-2 μέρες πριν τις εκλογές και οι επιλογές μας λόγω ιδεολογίας είναι μόλις δυο ή η αποχή από τις κάλπες.

Άλλωστε δεν έχουμε τίποτα άλλο να χάσουμε μέσα σε πέντε χρόνια τα έχουμε χάσει όλα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: