Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

O Bορίδης αγκαλιά με την πεθερά του Σαμαρά (ΦΩΤΟ)


Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το Ναύπλιο ο Μάκης Βορίδης κάνοντας λόγο για συντρίμμια που αφήνει πίσω της η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Σε μια βαθύτατα ιδεολογικού περιεχομένου ομιλία ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε επώδυνη εμπειρία το «πρώτη φορά Αριστερά» και υπογράμμισε: «Θα καταργήσουν το μνημόνιο με ένα άρθρο σε έναν νόμο έλεγαν. Και έφεραν ένα μνημόνιο σε ένα άρθρο και έναν νόμο. Εμείς σε λίγες μέρες θα πούμε ''Ποτέ ξανά Αριστερά!''.

Ο υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής δήλωσε βέβαιος για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και κάλεσε τους οπαδούς του κόμματος που κατέκλυσαν την αίθουσα του ξενοδοχείου «Αμαλία» να είναι περήφανοι για τις αξίες και τα ιδανικά τους. «Να είστε περήφανοι για την περήφανοι για την παράταξη και τον αρχηγό μας. Να είστε περήφανοι γι’αυτό που είμαστε και γι’αυτό που πρεσβεύουμε» κατέληξε.

Ευρισκόμενος πάντως στην πατρίδα της συζύγου του κ. Σαμαρά, Γεωργίας και με την πεθερά του τέως Πρωθυπουργού Τέτη Κρητικού στο ακροατήριο –ο κ. Βορίδης την αγκάλιασε θερμά κατά την είσοδό του στην αίθουσα- ο «γαλάζιος» βουλευτής έκανε ειδική μνεία στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι είναι υπερήφανος γιατί υπηρέτησε στην κυβέρνηση του πιο ικανού και αποτελεσματικού Πρωθυπουργού των τελευταίων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: