Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η "Ε" βίζιτα της Μυκόνου και η δική μας θέση για το lifestyle και την πολιτική


Τελικά ο ποινικολόγος είχε απόλυτο δίκιο. Δεν ήταν αυτή μητέρα για να μεγαλώσει τα παιδιά του. Αυτά για όσους τον είχαν κατηγορήσει τότε ,την στιγμή που το δικό μας ιστολόγιο (πάλι δικαιωθήκαμε ) ήταν το μοναδικό που  έβλεπε καθαρά τι τράβαγε ο κακομοίρης απατημένος σύζυγος.
Η πόρτα της φυλακής έχει ανοίξει διάπλατα για το μοντέλο-βίζιτα με τις κόκες στη Μύκονο και πλέον γίνεται φανερή σε όλους μας η ΑΠΟΛΥΤΗ χρεοκοπία ενός lifestyle που κυριάρχησε σε όλη την δεκαετία του 1990 έως και το 2007.Τότε "ξαφνικά"  άρχισαν τα σύννεφα της καταστροφής να είναι πλέον ορατά σε όλους στην οικονομία μας αλλά κυρίως στην ΗΘΙΚΗ μας.

Η καταιγίδα που ακολούθησε οδήγησε πολλούς στην οικονομική καταστροφή και την Ε στον πλήρη ξεπεσμό της.

Σήμερα και όσο ακόμα είμαστε σε θέση να αναλύουμε τα χάλια μας θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να σας γράψουμε αυτό το κείμενο μπας και επιτέλους ξυπνήσετε από τον λήθαργο που σας έχουν ρίξει. Το μέλλον της Χώρας , η δική μας αξιοπρέπεια παίζεται στις κάλπες που στήνονται σε λίγες μέρες.

 Το τεράστιο χρέος που μας φόρτωσαν στην πλάτη αποτελεί την δική μας χαριστική βολή σε μια εκπορνευμένη κοινωνία που δεν δείχνει σημάδια μα ούτε ψήγματα επιστροφής στην ΗΘΙΚΗ. Όλα για το χρήμα και έτσι η κοινωνία επιλέγει ό,τι χειρότερο να την εκπροσωπήσει σε χαλεπούς καιρούς όπου τα μέλη του Κοινοβουλίου πρέπει να έχουν ηθικό ανάστημα για να αντιμετωπίσουν την δουλεία μας.

Στέλνοντας λεβεντομαλάκες και ανήθικους η κοινωνία θα εξακολουθεί να κοιμάται και η χώρα δεν θα έχει ούτε παρόν αλλά ούτε και μέλλον. Από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουμε στην κατοχή μας φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν μάθαμε ΤΙΠΟΤΑ τους τελευταίους επτά μήνες και το ΕΓΚΛΗΜΑ θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες.

Στις 21 Σεπτεμβρίου πάμε για χειρόυερη κυβέρνηση και από αυτή που έχουμε!!! Γιατί όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: