Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Βαρουφάκης σε Καμμένο: Αν αποδείξεις ότι δούλευα σε funds θα σου δώσω τη μηχανή μου

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Με την μηχανή του την οποία βάζει ως στοίχημα επιχείρησε να απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης στους υπαινιγμούς που άφησε χθες ο Πάνος Καμμένος ότι μπορεί να «τα 'παίρνε» από ξένα fund.
Εμφανιζόμενος σίγουρος για όσα λεει φτάνει στο σημείο να βάζει στοίχημα την Yamaha XJS με την οποία έχει φωτογραφηθεί πάμπολλες φορές στη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών για το ότι δεν έχει εργαστεί «έστω για 1΄ σε fund».

«Όποιος αποδείξει ότι έχω δουλέψει έστω για 1' σε fund (κι όχι μόνο στην NY) κερδίζει Yamaha XJS, μοντ. 2010 - αυτήν έχω αυτή προσφέρω ως δώρo» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter ο πρώην υπουργός Οικονομικών «φωτογραφίζοντας» τον αρχηγό των ΑΝΕΛ χωρίς να τον κατονομάζει.Ο Πάνος Καμμένος κατά τη συνέντευξή τύπου που παραχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, είπε ότι ο ίδιος προβληματίστηκε όταν «ο Βαρουφάκης μετέφερε σε εμάς την πρόταση Σόιμπλε για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και σε αντάλλαγμα μια γενναία χρηματοδότηση και μείωση του χρέους. Όταν το άκουσα, στην αρχή είπα ότι ήταν ένα αστείο του Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι είχε πειστεί και ίδιος πως αυτή ήταν η λύση. Από την πρόταση Σόιμπλε είχε να κερδίσει ο ίδιος ο Σόιμπλε και κάποιες χώρες από τη Βόρεια Ευρώπη. Από αυτή την πρόταση είχαν να κερδίσουν βέβαια και κάποια fund στην Αμερική, για τα οποία παλαιότερα εργαζόταν ο κ. Βαρουφάκης».

Ωστόσο, χωρίς να μοιάζει ότι το συνειδοποιεί ακριβώς, ο κ. Καμμένος με αυτή του την αποκάλυψη -και δη κατά την προεκλογική περίοδο- δεν μέμφεται μόνο τον Γιάνη Βαρουφάκη καταλογίζοντάς του ακόμη και το κίνητρο της αισχροκέρδειας από τον χειρισμό της ελληνικής κρίσης.

Παράλληλα, ουδείς μπορεί να γνωρίζει εάν ο κ. Καμμένος έχει στοιχεία για αυτά που λέει για τον κ. Βαρουφάκη ή πρόκειται για ένα ακόμη «πυροτέχνημα» του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: