Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Κουλιζάκος … for President!Όπως αποδεικνύεται η απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να «επιστρατεύσει» τον Πειραιώτη επιχειρηματία με καταγωγή από την Μάνη Γιάννη Κουλιζάκο, για τις λίστες της Λακωνίας, ήταν κίνηση ΜΑΤ!
Ο ιδιαίτερα αγαπητός Μανιάτης, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στα «πάτρια εδάφη» και περιοδεύει στα χωριά.
Όπως λέει το ρεπορτάζ, ο Γιάννης Κουλιζάκος περνά αρκετές ώρες με τον κόσμο ο οποίος βρίσκει ανταπόκριση αφού ο ίδιος κατανοεί τα προβλήματα, ως άνθρωπος της αγοράς.
Στις εκλογές θα είναι υποψήφιος της ΝΔ στη Λακωνία, ύστερα από την πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.Άλλωστε, οι δυο άνδρες γνωρίζονται από τα νεανικά τους χρόνια, μιας και ο Γιάννης Κουλιζάκος όπως και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, διετέλεσαν Πρόεδροι της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χώρας, της ΟΝΝΕΔ.
Στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο ίδιος γράφει:


«Φίλες και Φίλοι
στις προσεχείς εκλογές θα κριθεί αν η Πατρίδα μας θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της πορεία διασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον ή αν θα συνεχίσει στον δρόμο της αβεβαιότητας και της αστάθειας.


Στην Εθνική προσπάθεια και στο προσκλητήριο δηλώνω παρών !!
Η Λακωνία υπήρξε πάντα η συνείδηση και η σπονδυλική στήλη της Παράταξης !!
Γεννήθηκα Μανιάτης και παραμένω ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ !!
Τιμή μου να στρατευτώ και να αγωνιστώ μαζί με τους παιδικούς μου φίλους , τους συμμαχητές μου τους συμπατριώτες μο , τους περήφανους Λάκωνες και να πάει Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: