Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Αναζητεί στέγη

Αυτός ο μικρός τυραννόσαυρος που του αρέσει να κοιμάται... λίγο παράξενα θα έλεγα, ψάχνει για σπίτι...
Η ιστορία του
Βρέθηκε στην Συγγρού, χτυπημένος προφανώς από αμάξι. Τα διάφορα ονόματα που του δώσαμε ήταν Μινιόν, Πασάς, No Name, Tiger (λόγω της δύναμής του να ξεπεράσει το πρόβλημα) αλλά τον φωνάζουμε και γατάκι, ψιτ, μπούμπη κ.α! Εντάξει, δεν ακούσει σε κανένα! Προλαβαίνετε να το βαφτίσετε. Από το ατύχημα λοιπόν, ο μικρός είχε σπάσει το σαγόνι του. Τον είδα ακούνητο και νόμιζα ότι ήταν νεκρός.
 Δεν ήταν όμως. Φούσκωνε και ξεφούσκωνε τα πνευμονάκια του... Τον βούτηξα από τον δρόμο και τον πήγα στον γιατρό ο οποίος μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, (το γατί ήθελε ορθοπεδικό) και μου είπε επίσης ότι δεν θα την βγάλει την νύχτα λογικά γιατί η θερμοκρασία του ήταν στο 34. Τον τάισα γάλα στάζοντάς του σταγόνες με ένα βαμβάκι γιατί δεν μπορούσε να κλείσει το στόμα του καθόλου! 

Ούτε την γλώσσα δεν κούναγε στην αρχή.. Είχε ξεραθεί! Ο άμοιρος, ήταν πολύ χάλια. Την επόμενη μέρα πήγε σε δεύτερο γιατρό. Τίποτα! Πήγε και σε τρίτο! Δυστυχώς ούτε εκεί βρήκε την τύχη του. Τελικά μετά από δύο ημέρες αγωνίας, βρέθηκε ο κτηνίατρος που τον εγχείρησε! Ο κ. Κουκουζέλης από το ΙΑΣΙΣ ΖΩΩΝ έκανε άριστη δουλειά και τώρα ο μικρούλης αναρρώνει... Το στόμα του θα κλείσει τελείως σε λίγο καιρό, αν και έχει πλάκα που σε κοιτάει με τις ματάρες του και σου βγάζει κοροϊδευτικά την γλωσσίτσα... Σε λίγες ημέρες τελειώνουν οι βιταμίνες και τα φάρμακα που πρέπει να παίρνει και κατά τα άλλα είναι υγιέστατος! Είναι ερωτεύσιμος και ήσυχος (προς το παρών δηλαδή) και τα πάει περίφημα με τις δύο σκυλίτσες μου και συνεπώς με οποιοδήποτε άλλο καλόβουλο σκυλάκι που θα εκτιμήσει την παρέα του και τα τριψίματά του...

 Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι έχει χάσει προφανώς τη μια από τις 9 ζωές του... Σας μένουν άλλες 8! Τυχερός αριθμός για τους κινέζους... Για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να τον υιοθετήσει μπορεί να καλέσει στο 6986 531 532.
Και τέλος... 18 μικρά και έξυπνα τιπς που βρήκα χαριτωμένα για τις ανεκτίμητες γάτες, για όσους δεν ξέρουν πολλά, όπως δεν ήξερα και εγώ πριν τον βρω... http://m.in2life.gr/Article.aspx?mid=359780
(Υ.Γ Είναι ακόμα στο μέγεθος που βλέπετε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: