Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Λίγος ο Μεϊμαράκης στο ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών


ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΓΥΜΝΙΑ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ  ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ
Την πρόθεσή του να συνεργαστεί ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε στο σημερινό ντιμπέϊτ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ,ο οποίος τόνισε πως για το καλό της Πατρίδας πρέπει να υπάρξουν εκ νέου πολυκομματικές κυβερνήσεις.
Εκατοντάδες τα ηλεκτρονικά μηνύματα από ψηφοφόρους της ΝΔ που μας τόνιζαν πόσο λίγος ήταν και πόσο απογοητευμένοι είναι από όσα κατά καιρούς δηλώνει ο μεταβατικός αρχηγός της ΝΔ.

 Η δική μας αίσθηση είναι πως η ΝΔ πάει με αυτόν αρχηγό για να αρχίσουν μετά τα πολιτικά τζάκια του κόμματος να αναδιοργανώνονται για την επόμενη μέρα της ήττας της ΝΔ και φυσικά τον νέο "σωτήρα" που θα σώσει την παράταξη.

 Όλοι στη ΝΔ κοιτάνε την επόμενη μέρα των εκλογών και φυσικά με τέτοια στρατηγική είναι σίγουρο πλέον πως θα χάσουν και αυτές τις εκλογές.

Χαμπάρι δεν έχουν πάρει για το αντιμνημονιακό κίνημα που γιγαντώνεται ακόμα και μέσα στον κενδροδεξιό χώρο , μυρωδιά δεν έχουν πάρει από την αυστηρή κριτική που κάνει ο κόσμος στην Ε.Ε για μια σειρά από θέματα όπως αυτό των προσφύγων , των λαθρομεταναστών, της λιτότητας, της παγκοσμιοποίησης και ένα σωρό άλλα θέματα που απασχολούν όλο και περισσότερους.

Η ανεργία έχει οδηγήσει μεγάλο κομμάτι της νεολαίας μας να βλέπει με καλό μάτι την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε. Επίσης πολλοί πλέον αμφισβητούν τους παραδοσιακούς μας συμμάχους και όλο και περισσότεροι καλοβλέπουν μια ισχυρή Ρωσία στην περιοχή των Βαλκανίων.

 Βέβαια όλα αυτά έγιναν επειδή η πολιτική των ΗΠΑ στα Βαλκάνια αλλά και στη Μέση Ανατολή έχει αποτύχει πλήρως. Δυστυχώς ακούμε πολλούς να μιλάνε για συμμαχίες με κράτη του πρώην ανατολικού μπλόκ και πολλοί σκέφτονται να ψηφίσουν κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή , η Λαϊκή Ενότητα , το ΚΚΕ ή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!

Για το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη δεν πιστεύουμε πως θα μπει τελικά στη Βουλή αλλά πολλοί Έλληνες κάνουν χαβαλέ με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων και λένε ψέματα πως θα στραφούν προς αυτό. Η δική μας αίσθηση είναι πως μόνο η Χρυσή Αυγή θα έχει σημαντικά οφέλη από αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: