Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Με αλήθειες Μεϊμαράκη δεν πας πουθενά


Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε στο ντιμπέϊτ σήμερα , πολλές αλήθειες και δεν έταξε στους ψηφοφόρους τίποτα!!
Αυτό θα πληρώσει σε λίγες μέρες στην κάλπη όταν θα βλέπει με την ανακοίνωση  των αποτελεσμάτων την πλάτη του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι και πάλι (δυστυχώς για την Ελλάδα) πρώτο κόμμα.
LIVE: To debate Τσίπρα-Μεϊμαράκη με φόντο τις κάλπες...
Δεν θεωρούμε πως υπάρχει πλέον χρόνος να αλλάξει κάτι και να προσπεράσει η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ έστω την ύστατη στιγμή. Οι δεξιοί είναι πιο απογοητευμένοι από ποτέ από την σημερινή προσωρινή ηγεσία του κόμματος και από την διακυβέρνηση Σαμαρά με τον Βενιζέλο. Δεν θέλουν να στηρίξουν καμιά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και έτσι είναι πολύ πιθανό να μην πάνε να ψηφίσουν σε έξι μέρες.

Η αποχή βοηθάει τον πρώτο και όταν χάνεις ψηφοφόρους σου προς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχεις καμιά ΕΛΠΙΔΑ να κόψεις πρώτος το νήμα έστω και στην ψήφο.

Δυστυχώς ο λαός μας έχει σιχαθεί τελείως τα τζάκια της ΝΔ και προτιμάει ακόμα και τον Λαφαζάνη να βγάλει Πρωθυπουργό παρά τον Μεϊμαράκη.

Το λάθος του Μεϊμαράκη ήταν ο εναγκαλισμός του προεκλογικά με τα τζάκια του κόμματος. Σε έξι μέρες δεν θα τον θυμάται κανείς αφού ο Τσίπρας θα βρει συγκυβερνήτες πλην της ΝΔ.

Το τέλος της ΝΔ μετά την ΗΤΤΑ στις 20 Σεπτεμβρίου θα είναι οριστικό και αμετάκλητο. Η διάσπαση σίγουρη και τότε ανοίγει νέος κύκλος μεταπολίτευσης και για το κόμμα της ΝΔ!!!

Ένα δεξιό κόμμα ανάμεσα σε ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι ήδη στα σκαριά και η είσοδος αυτού του κόμματος στην επόμενη Βουλή σε 2-3 χρόνια θα σημάνει και το τέλος της αριστερής διακυβέρνησης στη χώρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: