Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Τελευταία ευκαρία του Μεϊμαράκη και τελευταία δική μας πριν την ολοκληρωτική καταστροφή της Πατρίδας


Τελευταία ευκαιρία του υπηρεσιακού Πρόεδρου της ΝΔ Ε. Μεϊμεράκη είναι το ντιμπέϊτ με τον Αλέξη Τσίπρα.
Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ παγιώνεται και χρειάζεται για να γίνει ανατροπή μια ολοκληρωτική επικράτηση του Μεϊμαράκη στο ντιμπέϊτ που έρχεται. Θεωρούμε πως η ΝΔ έχει μεγάλο πρόβλημα στα δεξιά της αφού αιμοραγεί προς την Χρυσή Αυγή ενώ οι ψηφοφόροι του "κέντρου" μπορεί να πάνε μέχρι και στην Ένωση Κεντρώων" αφού δεν έχουνν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα αυτών των εκλογών.

Η επόμενη μέρα σε ενδεχόμενη ήττα της ΝΔ θα φέρει το κόμμα στα πρόθυρα διάλυσης. Ουδείς νεοδημοκράτης θα κάτσει να περιμένει πως σε τέσσερα χρόνια και όταν ΟΛΑ έχουν καταστραφεί θα έρθει ένας Καραμανλής για να διαχειριστεί μια Ελλάδα πλήρως απομονωμένη και στη δραχμή!!

Άλλωστε οι μέρες μας στην Ε.Ε είναι μετρημένες καθώς φαίνεται πως η Οικονομία μας διαλύθηκε ολοκληρωτικά από τους επτά μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που μας στοίχισαν πάνω από 90 δις ζημιά!!! Θα παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τηλεμαχία των δυο πολιτικών αρχηγών και ελπίζουμε πως θα την παρακολουθήσουν και οι περισσότεροι Έλληνες και οι Ελληνίδες που είναι ακόμη αναποφάσιστοι.

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που νιώθουμε πως η ψήφος μας μπορεί να σώσει ή να καταστρέψει την Ελλάδα και θα προτιμούσαμε να είχαμε αποφύγει αυτή την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Όλα διαλυμένα και εμείς πάμε σε εκλογές την στιγμή που η ζωή μας έχει γίνει σκέτη ΚΟΛΑΣΗ. Μετά τις εκλογές δεκάδες ραβασάκια για πληρωμές(εφορία , ΕΝΦΙΑ , ΔΕΗ , ΟΤΕ κ.α) θα μας αποδείξουν πως τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει όσο ακολουθούμε πολιτικούς νάνους που δεν έχουν δουλέψει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ στην ζωή τους!!


 Η Ελλάδα αργοπεθαίνει και έχουμε ΟΛΟΙ μας χρέος να βρούμε τις λύσεις εκείνες που θα μας κάνουν να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας. Η  μάχη δεν χάθηκε οριστικά και ουδείς έχει το δικαίωμα να δηλώσει ΑΠΩΝ από την εκλογική αυτή αναμέτρηση που είναι η σημαντικότερη της μεταπολίτευσης. 

Η Νίκη ή η Ήττα δεν θα είναι μιας πολιτικής παράταξης αλλά  όλης της Ελλάδας .εάν δεν καταφέρουμε να απαλλαγούμε από τα μνημονιακά μας δεσμά άμεσα.

Ας χάσει επιτέλους κάτι και η Αστική μας Δημοκρατία , -αρκεί να  παραμείνει η Ελλάδα ΖΩΝΤΑΝΗ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: