Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Για κλάματα για άλλη μια φορά ο ΠαναθηναϊκόςΟ Γιάννης Αλαφούζος διατηρώντας τον Γιάννη Αναστασίου στο τιμόνι της ομάδας παίρνει ακέραια την ευθύνη για τα χάλια που παρουσιάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.


Οι μετεγγραφές πήγαν στο βρόντο και ήρθε η ώρα να μάθουμε όλοι εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας για πιο λόγο και φέτος η ομάδα θα μείνει χωρίς τίτλο και κυρίως γιατί διασύρθηκε στην Ευρώπη.

Τα χρήματα που έδωσε  φέτος η ομάδα για απόκτηση παιχτών  ήταν αρκετά για να μην έχουμε αυτά τα χάλια. 2-2,5 εκατομμύρια δαπανήθηκαν και όμως οι επιλογές ήταν ΟΛΕΣ λάθος. Και ο Ισπανός είναι σακάτης και ο Εσιέν είναι μεγάλο φιάσκο.

Τα κορόϊδα που πιστεύουν ακόμα πως η ομάδα θα ρολάρει όλο και μικραίνουν. Οι προσδοκίες πλέον είναι για την δεύτερη -τρίτη θέση και με καλές κληρώσεις να φτάσει σε κανέναν τελικό Κυπέλου.

Με τέτοιες πλέον λογικές κινούνται οι πέριξ των Αλαφούζο και για τον λόγο αυτό κρατάνε τον Αναστασίου για να μην χαλάσουν και άλλα χρήματα σε μια χαμένη ποδοσφαιρικά για την ομάδα χρονιά.

Ο κόσμος θα σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο όταν η ομάδα θα δείξει πως δεν μπορεί και φέτος να πρωταγωνιστήσει.

Σε 7-8 αγωνιστικές δεν θα κόβουν ούτε τρεις χιλιάδες εισιτήρια και τότε ίσως ο Αλαφούζος ξανασκεφτεί να αφήσει την ομάδα σε κάποιον άλλο.

Άλλωστε η γκρίνια θα έχει μόνο αυτόν ως αποδέκτη αφού αυτός διοικεί τα τελευταία χρόνια μια ομάδα που πάει από το κακό στο χειρότερο.

Εμείς θέλουμε Πρόεδρο με λεφτά που να τα χαλάει για την ομάδα. Εάν δεν υπάρχει ως μέτρια επιλογή που δεν οδηγεί σε διακρίσεις καλός είναι και ο Αλαφούζος.

Αλλά όχι να πιστεύει κανείς πως μπορεί με έναν τέτοιο Πρόεδρο να  έχουμε Πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκές πορείες όπως παλιά.

Η "Ανάσταση" της ομάδας προϋποθέτει ισχυρή οικονομικά νέα διοίκηση που θα βάζει  10-20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για μετεγγραφές  για τα επόμενα 4-5 έτη.

Με λίγα λεφτά (άλλωστε μόνο η συντήρηση της παρούσας ομάδας είναι 15 εκ το χρόνο ) δεν πρόκειται να δούμε καλύτερες μέρες.

Ο Πράσινος Γάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: