Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

Μόνο εμείς σεβαστήκαμε την εκλογική νομοθεσία

ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ 


Το ιστολόγιό μας σεβάστηκε την ειδική εκλογική νομοθεσία που δεν επιτρέπει τον επηρεασμό των ψηφοφόρων 48 ώρες πριν τις εκλογές.
Όπου αλλού και να κοιτάξετε βλέπετε εκτιμήσεις , αναλύσεις δημοσκοπήσεων που διενεργήθηκαν μέχρι την Παρασκευή και φυσικά δήθεν πληροφορίες για τις νέες δημοσκοπήσεις που τρέχουν. Μάλιστα δεν ανεβάσαμε και αναρτήσεις χθες όλη μέρα για να μην μπούμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε όσα απίθανα διαδικτυακά αντικρύσαμε από την Παρασκευή το βράδυ έως και σήμερα.

Εμείς έγκαιρα είχαμε πληροφορήσει το διαδικτυακό μας κοινό τι περιμένουμε από αυτές τις εκλογές που δεν θα λύσουν κανένα από τα προβλήματα που σας απασχολεί αλλά ούτε και για τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ που έρχονται.

Γιατί η Ελλάδα χάνει την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη τα τελευταία πέντε χρόνια και οι ευθύνες όλων μας πλέον είναι τεράστιες. Εμείς (η πλειοψηφία εννοώ) βγάλαμε τον Τσίπρα Πρωθυπουργό εμείς θα πληρώσουμε τώρα και τον μεγαλύτερο λογαριασμό του ΤΡΙΤΟΥ μνημονίου που μας φόρτωσε στις πλάτες μας.

Είχαμε από καιρό εδώ μέσα αναλύσει την ανάγκη δημιουργίας ενός εθνικιστικού κόμματος αλλά δυστυχώς δεν μας άκουσαν. Η ΝΔ δεν μπορεί να εκφράσει πλέον κανέναν Έλληνα πατριώτη όσο εμμένει στην φιλοσοφία του ανήκουμε εις την Δύσης (όσα εγκλήματα και εάν αυτή κάνει καθημερινά) , ούτε όσο υποστηρίζει μια Ε.Ε που αποτελεί το ΟΝΕΙΔΟΣ της ανθρωπότητας.

Η Ε.Ε που ρίχνει χημικά στους πρόσφυγες , που δεν αντιδρά στην επεκτατικότητα της Ρωσίας , που δεν λέει ένα μεγάλοο ΟΧΙ στους βομβαρδισμούς στη Μέση Ανατολή από το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς.

Αυτή η ΑΝΟΧΗ της ελληνικής δεξιάς στα εγκλήματα των συμμάχων της οδηγεί εν έτη 2015 στην αύξηση ποσοστών  φασιστικών και κομμουνιστικών κομμάτων στην Πατρίδα μας.

Δεν είναι ώρα για να κάνουμε προπαγάνδα αλλά σίγουρα είναι ώρα για να σας γράψουμε πως η νέα Βουλή θα είναι ακόμα χειρότερη και από την προηγούμενη.

Δεν έχει κανένα νόημα η δική μας ΥΠΟΓΡΑΦΗ στα εγκλήματα που γίνονται και με την λογική αυτή θα πορευθούμε από εδώ και πέρα. Κανείς δεν μας κάνει και θεωρούμε παντελώς ηλίθιο να ψηφίζουμε τον λιγότερο κακό!!


Με αυτή την λογική χρεοκόπησε η Πατρίδα μας πρώτα ΗΘΙΚΑ και μετά οικονομικά. Δεν σας λέμε λοιπόν όπως είθισται σήμερα καλό βόλι αλλά σας λέμε πως με την δική μας ΥΠΟΜΟΝΗ πλέον δεν μπορεί να παίξει κανείς.

Αποτύχαμε και εμείς να παίξουμε κάποιον ρόλο στην δημιουργία ενός κόμματος που να μην ντρέπεσαι μετά από δέκα μέρες για την επιλογή σου.

Είναι μια από τις χειρότερες Κυριακές της ζωής μας η σημερινή και θα το διαπιστώσουμε από την Δευτέρα όταν όλος ο κόσμος θα έχει καταλάβει πως η Ελλάδα δεν παραδόθηκε απλώς στους εχθρούς της για πάντα αλλά έκανε τον δοσιλογισμό σημαία ανέλιξης όλων των ανίκανων και των διεφθαρμένων.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: